Lopen Kokoomuksen perinteisillä jouluglögeillä kuunneltiin ja keskusteltiin

Uutiset, perjantaina 12.12.2008

Lopen Kokoomus järjesti perinteikkään jouluglögitilaisuuden torstaina Kirkonkylällä talvisessa säässä. Perinteisten jouluglögien lisäksi tilaisuus korvasi vaalien kiitoskahvitilaisuuden. Iltapäivän ja illan aikana paikalla nähtiin joulupukin ja Rolle-koiran lisäksi myös kokoomuslaisia valtuutettuja ja muita toimijoita.

– Paljon ihmisiä tuli varta vasten tervehtimään, mutta maistui monelle kuppi glögiä myös kauppamatkalla. Joulumieltä nostavassa talvisäässä oli mukava jutustella ja kuunnella, myös näin uuden valtuutetun roolissa, kertoi tilaisuuden puuhanaisena ollut Sirpa Hopearuoho.

Joulupukki ja lapsia kyydittänyt Rolle-koira isäntänsä Heikki Lehtosen kanssa olivat illan pääesiintyjiä. Moni lapsi vanhempineen tuli paikalle esittämään joulupukille vielä viimeisiä lahjatoiveita ja pääsi samalla myös kärryjen edessä ahkeroivan koiran kyytiin.

Moni paikalla olijoista lähti kotiin mukanaan myös jotain pukinkonttiin. Design Vanhatalon Timo Heinoselle suunnittelemat Perunankukkakorut ovat herättäneet kiinnostusta Lopella ja moni saapuikin varta vasten paikalle joululahjaostoksille.

– Ehdottoman mukava tilaisuus, moni pysähtyikin kauppamatkalla tapaamaan joulupukkia ja nauttimaan kupillisen kuumaa. Tätä perinnettä tulemme varmasti jatkamaan ensi vuonnakin, kertoi Lopen Kokoomuksen aktiivi Vilho Miettinen.

Tilaisuuden suurin anti oli kuitenkin järjestäjien mielestä ihmisten viestit nykyisille ja tuleville päättäjille. Moni tuli paikalle vain rupattelemaan glögin ja pipareiden ohessa. Monet toivat myös terveisiä, toiveita ja kiitoksia evästykseksi ensi vuodelle.

– Nämä tällaiset ei-vaalitilaisuudet ovat todella tärkeitä ja myös ihmisiltä on tullut positiivista palautetta. Tämä kokoomuslainen tyyli kuunnella vaalien välilläkin on hyvä tapa, jota tulee vaalia, lupasi Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Ensi lauantaina 13.12. vietetään valtakunnallista Kokoomus kuuntelee- glögipäivää, kun kaikki kokoomuksen kansanedustajat tarjoavat glögiä ja kuuntelevat vaikka korvat punaisena ympäri Suomea. Hämeenlinnassa Cafe Laurellissa on tavattavissa Timo Heinonen ja Jari Koskinen kello 10-12.

Kommentit