Kokoomus kuuntelee vaalien välilläkin Timo Heinonen ja Jari Koskinen tarjosivat glögiä ja keskustelumahdollisuuden Hämeenlinnassa

Uutiset, maanantaina 15.12.2008

Lauantaina 13.12. järjestettiin ympäri Suomea Kokoomus kuuntelee – tapahtumia. Kokoomuksen kansanedustajat ja ministerit jalkautuivat eri puolilla Suomea kuuntelemaan ja keskustelemaan ihmisten kanssa. Tapahtumalla haluttiin kuulla ihmisten mietteitä vaalien jälkeen ja saada evästyksiä ensi vuoden päätöksille niin kunnissa kuin eduskunnassakin.

Hämeenlinnassa tavattavissa olivat kansanedustajat Timo Heinonen ja Jari Koskinen. Kahvila Green Laurellissa kävi muutaman tunnin aikana yli 50 ihmistä nauttimassa glögiä ja piparia ja keskustelemassa kansanedustajien kanssa. Monet tulivat kertomaan kansanedustajille terveisiä niin paikallisista kuin valtakunnallisistakin asioista. Monet tulivat paikalle vain nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja tervehtimään hämäläisiä edustajia.

Maanlaajuisessa tapahtumassa Kokoomuksen kansanedustajat tarjosivat glögiä Helsingistä Rovaniemelle. Tapahtuma oli osa jo eduskuntavaaleissa 2007 alkanutta Kokoomus Kuuntelee- tapahtumasarjaa, jota on jatkettu ja jatketaan edelleen vaalien välillä.

Kommentit