Lopen Kokoomuksen Korvakahvila S-Marketilla – ”Tottakai omassa kotikunnassa on erityinen tunnelma”

Uutiset, torstaina 16.10.2008

Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui muiden kokoomuslaisten kunnallisvaaliehdokkaiden kanssa Kokoomus Kuuntelee Korvakahvilatelttatilaisuuteen Lopella. S-Marketilla järjestetty kahvi- ja keskustelutilaisuus oli jatkoa kokoomuksen Lopella jo vuosia jatkuneelle perinteelle johon on vuosittain kuulunut mm. Kevätkahvitilaisuus ja erilaisia markkinatapahtumia. Tänään kuitenkin vahvava teemana oli kuntavaalit.

– Itse kävin tänään aamulla jo äänestämässä. Ja tottakai kotikuntani Lopen kunnantalolla. Paljon olikin tuttuja jo silloin äänestämässä, kertoi Timo Heinonen S-Marketilla ja totesi, että toivoo Lopella nyt monen uuden ehdokkaan pääsevän läpi valtuustoon.

– Kun katsoo tätä porukkaa esimerkiksi nyt tässä S-marketilla niin ei voi muuta kuin olla tyytyväinen. Porukalla on monipuolista kokemusta ja osaamista ja tämä into tehdä nyt myös vaalityötä, iloitsi Heinonen.

Lopen Kokoomus tarjosi S-Marketilla kahvin ja pullan lisäksi myös siis monta hyvää vaihtoehtoa kuntavaaleihin. Kahvipannun ääressä hääräsivät niin yksi kokoomuksen nuorista ehdokkaista Tiina Seppälä kuin myös Karoliina Saari, Outi Luoma ja Sirpa Hopearuohokin. Kahvin kuljetuksessa ja järjestelyissä tällä kertaa päävastuun kantoivat Jarmo Laukkanen, Samppa Jaro ja Yrjö Kassari.

– Paljon väkeä kävi ja hyviä keskusteluja monesta ajankohtaisesta aiheesta, totesi Tiina Seppälä joka toimii eduskunnassa kansanedustaja Timo Heinosen eduskunta-avustajana ja syksyn aikana myös Outi Mäkelän avustajana.

Heinonen kertoi Tiina Seppälän keränneen eduskunnassa runsaasti huomiota ja saaneen kiitosta ahkeruudestaa ja osaamisestaan.

– Tuossa talossa kyllä kyvyt huomataan nopeasti ja Tiina on yksi niistä. Toivon todella, että tuo osaaminen ja tietotaito minkä Tiina on nyt tämän työnsäkin kautta saanut saataisiin myös Lopen kunnan käyttöön, kehui Heinonen avustajaansa, mutta totesi, että seitsemän nuoren ehdokkaan joukosta valtuustoon saisi päästä useampikin.

– Ei tällaista tarjontaa ole nuorista ehdokkaista koskaan ennen ollut. Itse kun aikanaan tuli 12 vuotta sitten 21 vuotiaana valtuustoon niin taisimme Kytömäen Ollin kanssa olla aika kummajaiset sen ajan valtuustossa. Onneksi ajat ovat tässäkin suhteessa jo muuttuneet paljon ja nuorten osaamista ja taitoja arvostetaan aivan eri tavalla.

Lopen kokoomuksen Korvakahvilateltta tarjosi iltakahvit aina kello kuudestatoista kello kahteenkymmeneen. Illan jo pimetessä kuuma kahvi ja tuore pulla tekivätkin erityisen hyvin kauppansa.

– Nämä ovat tärkeitä juttuja. Meistä on tärkeää, että vaikka nyt vaaleja kohti menemmekin että kuntalaisia kuullaan myös vaalien välissä. Olemmekin jo vuosien ajan järjestäneet vuosittain mm. Kevätkahvitilaisuuden ja monta muutakin keskustelutilaisuutta, kertoi Lopen kokoomuksen varapuheenjohtaja Samppa Jaro ja kertoi, että kunnallisvaalikampanjan ympärillä vielä riittää tapahtumia.

Lopen kokoomuksen toinen Korvakahvilatilaisuus on vaaliviikon keskiviikkona 22.10. klo 16-20 S-Marketilla ja lauantaina 25.10. kokoomus järjestää Lopella suuren Toivolauantaipäivän. Päivän aikana kunnallisvaaliehdokkaat ovat liikkeellä eri tajaamissa ja myös Topenon Tarkkalan EräKorvakahvilassa perinteisen nokipannukahvin merkeissä. Toivolauantai huipentuu edellisvaalien tapaan Catiscan Siniseen Vaalijuhliin joissa lavalla nähdään mm. Ilkka Esselström bändeineen.

Kommentit