Lopen Kokoomuksella perinteinen kesäkokous – Enemmistö kokoomusvaltuutetuista vastustaa kuntaliitosta

Uutiset, maanantaina 10.08.2015

Lopen Kokoomus järjesti valtuustoryhmänsä johdolla perinteisen kesäkokouksen Syrjässä. Jo vuosien ajan kokoomuslaiset ovat kokoontuneet elo-syyskuulla avoimeen keskustelutilaisuuteen ja tälläkin kertaa tupa oli täynnä. Keskustelun pääaiheeksi nousi tällä kertaa kuntaliitosselvitys Riihimäen ja Hausjärven kanssa.

– Valtaosa kokoomuksen valtuutetuista kertoi jo tänään olevansa kuntaliitosta vastaan. Ainakin kahdeksan tullee äänestämään liitosta vastaan. Muutama vielä miettii ja haluaa odottaa mm. kuntalaiskyselyn tuloksen, kertoi Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

WP_20150810_19_01_23_Pro (1)Heinonen sanoi jokaisen valtuutetun itse kertovan halutessaan omat perustelunsa päätökselleen myös julkisuudessa.

– Keskusteluun nousi mm. huoli kyläkouluista ja niiden tulevaisuudesta. Mutta myös talousasiat ja valtakunnallinen sote-ratkaisukin. Kokouksessa oli vahva tahto kuitenkin uudistaa ja kehittää Loppea. Meidän porukassa kukaan ei kannattanut paikalleen jäämistä ja nykytilaan tyytymistä vaan haluamme kehittää Loppea entistä paremmaksi asuinpaikaksi.

 

Kokoomus uudistaa nettisivunsa ja houkuttelee uusia loppilaisia mukaan toimintaan

Kesäkokouksen toisena keskustelun aiheena oli kunta-asioiden lisäksi myös yhdistystoiminnan kehittäminen. Lopen Kokoomus on toiminut aina erittäin aktiivisesti ja näkyvästi Lopella ja nyt mukaan toimintaan halutaan haastaa myös uudet loppilaiset.

– Uudistamme kotisivumme tässä loppuvuoden aikana. Haluamme saada niistä paremmat ja käyttökelpoisemmat myös tabletein ja puhelimin. Ja lisäämme sivuille hieman uuttakin materiaalia, totesi Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä.

Kokoomus lähettää kaikille jäsenille postitse jäsenkirjeen millä päivitetään myös yhteystietoja ajantasalle.

– Meille liittyy koko ajan mukaan uusia loppilaisia. Ja nyt haluamme erityisesti toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan toimintaamme ja kehittämään ja vaikuttamaan kotikunnan Lopen tulevaisuuteen. Mukaan voi ilmoittautua esimerkiksi suoraan sähköpostilla minulle sirpa.hopearuoho@pp.inet.fi tai sitten tiina.seppala@helsinki.fi tai timo.heinonen@eduskunta.fi. Suunnitteilla on myös uusien jäsenten ilta, kertoi yhdistyksen varapuheenjohtaja Sirpa Hopearuoho.

Kommentit