Lopen Kirkonkylän koulun opettajat vierailulla eduskunnassa Timo Heinonen otti ilolla vastaan entisen koulunsa opettajia

Uutiset, torstaina 11.10.2007

Lopen kunnan Kirkonkylän koulun opettajien vierailu eduskunnassa alkoi arvovaltaisesti, sillä samaan aikaan heidän kanssaan taloon saapui Georgian presidentti saattueineen. Kansanedustaja Timo Heinosen entisistä työkavereista ja nykyisistä ystävistä koostunut ryhmä tutustui taloon ja sen arkkitehtuuriin oppaan johdolla.

Opastuskierroksen jälkeen ryhmä tapasi Timo Heinosen, joka kertoi nykyisestä
työstään eduskunnassa. Keskustelua käytiin myös Lopen kunnan ajankohtaisista
asioista, tietenkin etenkin koulutyöhön liittyvistä suunnitelmista. Timo
Heinonen olikin todella tyytyväinen vierailuun.

– Tämä vierailu oli minulle erityinen. Odotin tätä ja tämä kosketti, totesi Heinonen ja myönsi liikuttuneensa toivottaessaan työkavereitaan uudelle työmaalleen tervetulleiksi.

Vierailun päätteeksi opettajat ja muu koulunväki jäivät seuraamaan myös eduskunnan täysistuntoa, jonka aiheena oli hallituksen kyselytunti. Kouluihmisille kiinnostavia sivistysaiheita ei tällä kertaa salissa kuultu, sillä lähinnä keskustelu liikkui työmarkkinakysymyksissä.

– Nämä ihmiset ovat minulle erityisiä ja ainutlaatuisia ja edelleen aikalailla usein löydän itseni koulun opettajanhuoneesta kahvilta, hymyili Heinonen ja kertoi kaipaavansa myös koulun oppilaita ja koulun eri tapahtumia ja aivan sitä opettajan työn arkipäivääkin.

Kommentit