Lopen Jouluglögeillä vieraita Korvatunturilta Glögi ja piparit maistuivat yli 90 kävijälle

Uutiset, torstaina 13.12.2007

Joulunkynnyksellä tiistaina 11.12. nautittiin Lopen jouluglögeistä pimenevässä iltapäivässä kello 16 alkaen. Tällä kertaa Lopen Kokoomuksen perinteinen joulukahvitilaisuus järjestettiin ulkona Nordean ja K-marketin edustalla ja kolmen tunnin aikana pimenevässä illassa glögi teki kauppansa. Tilaisuus keräsi paikalle koleasta säästä huolimatta ohikulkijoita ja varta vasten paikalle saapuneita kuntalaisia. Yhteensä glögillä ja Joulupukkia tervehtimässä piipahti illan aikana yli 90 henkeä.

– Tämä ilta ylitti odotukset. Emme osanneet odottaa tällaista suosiota ja glögiä haettiin K-Marketista monta kertaa lisää. Taisi loppua lopulta kaupastakin, hymyili Lopen kokoomuksen varapuheenjohtaja ja illan puuhamies Samppa Jaro illan jälkeen yhdessä muiden järjestelijöiden Kari Koukun ja Tiina Seppälän kanssa.

Lämmikkeeksi vierailijoille tarjolla oli glögiä ja pipareita. Perheen pienimpien iloksi paikalle oli ehtinyt myös vieras Korvatunturilta ja Joulupukki kuuntelikin tarkkaavaisesti joululahjatoiveita ja varoitteli tonttujen olevan liikkeellä.

Joulupukin lisäksi paikalle vieraaksi ehti myös kansanedustaja Timo Heinonen, suoraan eduskunnan täysistunnosta. Keskustelua herätti muun muassa Lopen kuntaa koskeva kuntaliitosselvitys, sekä muut kunnan ajankohtaiset asiat. Keskustelu kävi vilkkaana ja positiivisen palautteen johdosta Lopen kokoomuslaiset aikovat tehdä tilaisuudesta perinteen.

– Mukava tilaisuus ja tunnelma. Vähän politiikkaa ja ennemmän yhdessäoloa, kiitteli Heinonen onnistunutta tilaisuutta ja toivoi, että Lopen omasta glögitilaisuudesta saadaan perinne.

Kommentit