Lopen ensimmäiset Toivotalkoot – Elojuhlat Palvelukeskus Eedilässä onnistuivat yli odotusten

Uutiset, lauantaina 09.08.2008

Lopen Kokoomus järjesti lauantaina 9.8. ensimmäiset Toivotalkoonsa. Lopella talkookohteeksi valittiin kunnan ikäihmisten palvelukeskus ja päätös osui nappiin. Elojuhlat Eedilässä saavuttivat hyvän suosion ja nostivat hymyn monen kasvoille.

– Ajattelimme, että tehdään Lopella hieman erilaiset talkoot. Idea ikäihmisten Elopäivästä syntyi keväällä ja nyt kun urakka on takana niin täytyy todeta, että parempaa olisi ollut vaikea keksiä, totesi Lopen kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen ja kiitteli yhdistyksen puuhamiehiä ja -naisia.

Juhani Rautiainen hääräsi Eedilän sisäpihalla grillimestarina ja Sami Toivosen, Vilho Miettisen ja Seppo Rintaluoman tarjoilemana makkarat ja mehu tekivät hyvin kauppansa. Mukana talkoissa hääräsivät myös kokoomuksen nuoret kunnallisvaaliehdokkaat Anniina Nummelin ja Tiina Seppälä sekä työvuorossa Salmelan väenssä kanssa ollut Outi Ranta. Päivän musiikista vastasivat harmonikkojen kanssa Leena ja Jaana Kemppinen ja tutut ikivihreät innostivatkin monet tanssin pyörteisiin.

– Kyllä hymy oli itsekunkin huulilla tämän iltapäivän aikana. Oli hienoa itsekin päästä valssille ja tanssikaverina Lopen vanhin yli 100-vuotias teräsrouva Irja, hymyili Timo Heinonen päivän jälkeen.

Lopen kokoomuslaiset saivat myös talonväeltä terveisiä. Terveyskeskuksen vuodeosastolta miehensä kanssa Elopäiviin osallistunut rouva välitti terveisiä, että käsiä tarvittaisiin lisää. Kiitos kuitenkin väki jakoi hoitotyön ammattilaisille. Eedilässä ja muissa ikäihmisten palveluasunnoissa viihdytään hyvin.

– Nuo terveiset tulivat vanhalta rouvalta joka vielä toukokuussa oli vieraanani eduskunnassa. Nyt kesäkuussa kunto oli heikentynyt, mutta päätoimi ja juteltavaa riittikin. On varmasti totta, että osastoille ja hoitotyöhön tarvitaan lisää henkilökuntaa ja nuo terveiset menevät ehdottomasti perille ja otetaan huomioon. Tässä onkin hyvä paikka kiittää kerran jälleen tätä kovaa työtä tekeviä hoitoalan ammattilaisia.

Lopen kokoomus järjestää syksyllä vielä toiset Toivotalkoo joiden kohde ja aihe on vielä avoinna. Kokoomus ottaakin ideoita vastaan osoitteeseen lopen.kokoomus@gmail.com.

Kommentit