Liikenneministeri Anne Berner vierailee Shellin Parlamentissä

Uutiset, perjantaina 11.05.2018

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vierailee Lopella kansanedustaja Timo Heinosen kanssa ensi viikon keskiviikkona 16.5.2018. Ministeri tutustuu ensin loppilaisen Harri Frankbergin HF-Autohuoltoon Riihimäellä ja kiertää tämän jälkeen katsomassa pienempien valtionteiden kuntoa Lopella. Vierailu päättyy Shellin Parlamentin kaikille avoimeen keskustelutilaisuuteen.

– Olen saanut tehdä Annen kanssa yhteistyötä ja kun yhtä mittaan olen vienyt näitä terveisiä teiden huonosta kunnosta hänelle niin syntyi ajatus, että olisi hyvä käydä ihan paikan päällä katsomassa. Samalla syntyi hauska idea, että olisihan se mukava saada meidän huoltoaseman ”parlamentin” vieraaksi kerran ihan oikea ministerikin, kertoi kansanedustaja Timo Heinonen, joka on toiminut myös eduskunnan liikennevaliokunnassa.

Liikenneministeri Anne Berner on paikalla Lopen Shellillä keskiviikkona 16.5.2018 klo 17.30-18.30. Ministeri kertoo kahvikupin ääressä liikenteen ja autoilun ajankohtaisista ja myös tulevaisuuden asioista ja vastaa paikalle tulevien kysymyksiin yhdessä Heinosen kanssa. Huoltoasemaparlamentin hengen mukaan tarjolla on myös kahvia ja munkkeja.

-Politiikka on ennen muuta yhteistyötä ja yhdessä tekemistä ja yleensä aina myös yli puoluerajojenkin. On hieno saada liikenneministeri nyt Lopelle ja saamme nostettua kotikunnan tieasiat esille ja myös laajemminkin Hämeen pienemmät valtiontiet ja niiden luvattoman huonon kunnon. Nyt aloitettua korjausvelkatyötä täytyy siis ehdottomasti jatkaa myös ensi vaalikaudella.

Tilaisuus on avoin kaikille ja tervetulleita olette niin keskustelemaan, kyselemään kuin ehkä myös vain kuuntelemaankin.

Kommentit