Lauantai, 30.08.2008

Blogi, lauantaina 30.08.2008

Lauantai elokuun 30. päivä. Tänään Kokoomuksen Nuorten Liitto juhliin 80-vuotista taivaltaan vuosijuhlassaan illalla Hotel Presidentissä. On ilo ja kunnia päästä mukaan tähän juhlaan. Viime kevään teimme yhdessä tämän hetkisten kokoomusnuorten ja kokoomusopiskelijoiden kanssa töitä varapuheenjohtajakampanjani parissa ja onhan sitä monenlaista sen jälkeen ja sitä ennekin tullut tehtyä. Mukava tänään päästä nuorten juhliin.

Sitä ennen kuitenkin päivällä on tarkoitus suunnata Riihimäelle ja Graniitille. Riihimäen kokoomus järjestää Lastentapahtuman keskustatorilla ja ajattelin mennä siellä pyörähtämään, kun vapaapäivä sopivasti tässä raossa. Sitten tietenkin jännitämme miten päivällä käy nuorten maaottelussa ja miten taistelut illalla jatkuvat naisissa ja miehissä Stadionilla. Mielenkiintoinen päivä siis tulossa. Ja tottakai hieman korva tarkkana koko ajan myös MM-rallin suuntaan. JM starttaa päätöspäivään taktikoinnin jälkeen ykkösenä, mutta siitähän on hyvä yllättää ja iskeä vaikkapa voittoon. Toivon sydämestä sitäkin.

…..

Riihimäen ensimmäinen Toivotaan Toivotaan -lastentapahtuma onnistui alun kankeudesta huolimatta loistavasti. Kokoomuslaiset järjestivät aivan uudenlaisen tapahtuman Riihimäen graniitille ja parhaillaa lasten karaokeen oli laulajia jopa jonoksi. Myös ilmapallot olivat suosittuja ja tietysti kasvomaalaus. Jotain uutta ja erilaista jälleen puolueilta ja tälläkin kertaa kokoomukselta. Siitä olin iloinen. Nyt siis Helsingissä. Illalla Kokoomusnuoret juhlistavat 80-vuotista upeaa uraansa ja nyt pitäisi pikkuhiljaa valmistautua illan juhlallisuuksiin.

Ehdokastilanteesta vielä hieman. Tänään Riihimäelläkin muutama uusi henkilö jälleen liikkeellä ja itselläni kolme tapaamista Riihimäelle vielä ensi viikolla. Kotikuntani Lopen ehdokastilanne parani nyt kahdella ja näyttää siltä, että saavutamme todellakin kaikkien aikojen listan joka suhteessa. Kiitos.

Kommentit