Lauantai, 29.01.2011

Blogi, lauantaina 29.01.2011

Lauantai alkaa tänään Helsingissä. Kokoomuksen puoluevaltuusto kokoontuu nyt heti aamusta Messukeskuksessa ja sitten sen perään puoluehallituksemme kokous. Päivä siis tehokkaasti arvoille ja aatteelle. Uutisiakin siis tänään luvassa.

Ilta sitten tänään Riihimäellä Upseerikerholla Kallenpäivillä. Hieno perinteikäs illallinen sotiemme veteraanien hyväksi. Kunnia asia saada olla paikalla ja hyväntekeväisyyshuutokauppaankin tänään vien jälleen jotain erityistä. Viime vuonna lahjoitin mm. aidon Lotta-merkin ja tänä vuonna jotain vielä mielenkiintoisempaa. En vielä voi paljastaa.

Latailen kuvia eilisestä Jukka Rintalan 35-vuotistaiteilijanäytöksestä ja Finnish Catwalk -tapahtumasta tänne blogiini ja FB:hen myös kun pääsen nopeamman yhteyden varaan. Eli kuvia on siis tulossa. Niitä jo joku tuossa kyselikin.

Katse myös tiukasti Egyptissä. Siellä levoton yö ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta ja toivotaan, että maa rauhoittuu mahdollisimman pian. Tilanne tulen seuraamaan luonnollisesti joka tapauksessa ja tässä tapauksessa entistä tarkempana – huolestuneena isänä.

Kommentit