Lauantai, 28.08.2010

Blogi, lauantaina 28.08.2010

Tänään todellinen vauhtipäivä. Stadikalla urheilijamme jatkavat taistelua Suomi-Ruotsi-maaottelussa ja kisoista tulee tiukat. Tietenkin näin loppilaisittain suurin mielenkiinto on 800 metrillä, missä itseasiassa aiemmin Lahtion Mikko on nappijuoksulla ja taistelulla ratkaissutkin maaotteluvoittoja Suomeen. Ei siis vain oman lajin voittoa vaan kokonaiskisan voitonkin. Jännitetään miten nyt käy. 

Meillä Lopella elokuun viimeinen lauantai on myös suurten Harrastemessujen päivä. Vapaa-aikatoimemme on yhdistysten ja seurojen ja yritystenkin kanssa rakentanut koulukeskukseen upean messutapahtuman missä esitellään kuntamme harrastusmahdollisuuksia. Reilun 8000 asukkaan kunta pystyy tarjoamaan yhdistysten tekemänä monenlaista – yllättävänkin laajasti kaikkea. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa tutustumaan kuntamme erilaiseen tarjontaan. Ja toisaalta Riihimäeltä, Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta sitten löytyy ne kaikki lajit ja harrastukset joita ei täältä löydy eli kuitenkin kohtuullisen matkan päässä on mahdollista edetä – vaikkapa urheilussa sitten lajissa kuin lajissa Suomenkin kärkeen. Mutta tervetuloa Harrastemessuillemme.

Nyt aamusta suuntaan ensin kuitenkin Lopen Ampumaurheilukeskukseen. Eilen aloitimme Kauppalehden metsästäjätutkinnon 30 hengen voimin Suomen Metsästysmuseolla ja tänään jatkamme eilisen nelituntisen luentosarjan jälkeen sitten radalla opiskelua nyt jo aamuvarhaisella. Mielenkiintoinen aamu siis luvassa.

Mutta nyt vielä aamunlehdet ja uutiset ja sitten menoksi. Nähdään!

….

Kello 19.10 ja nyt vain lyhyesti puhelimella blogipäivitys. Päivä siis takana. Paljon kaikkea ja lopulta juuri hetki sitten päätimme kaksipäiväisen metsästäjäkurssimme ja nyt takataskuun metsästäjäkortti. Kiitos hienosta kurssista ja hyvästä opetuksesta. Myös Lopen Harrastemessut olivat onnistunut juttu. Sinnekin kuuluu iso hatunnosto niin kunnan järjestelyporukalle kuin myös kaikille näytteilleasettajille. Huomenna lisään kuvia tänne.

 

Kommentit