Lauantai, 27.12.2008

Blogi, lauantaina 27.12.2008

Alle 20-vuotiaiden Leijonien MM-urakka alkoi viime yönä Kanadassa ja valitettavasti tappiolla. Ruotsi olisi ollut hyvinkin voitettavissa ainakin ensimmäisen erän jälkeen, mutta nyt niin ei käynyt. Ottawassa pelatussa ottelussa B-lohkossa Ruotsi oli parempi maalein 3-1 ja näistä kaksi siis heti avauserässä. Ehkä voisi sanoa, että Pikkuleijonien karkeiden puolustuspään virheiden ansiosta. Meidän maali merkittiin toisessa erässä Toni Rajalan nimiin. Ehkä sellainen valopilkku tässä pelissä oli maalivahti Harri Säteri. Loistavia napsuja. No pelejä on vielä edessä, mutta voittoja niistä pitäisi saada ainakin pari kolme jos mielii jatkaa. Ainakin Kanada näyttää hurjalta. Hallitseva mestari aloitti kotiturnauksensa 8-1-voitolla Tsekistä. Sunnuntai-maanantai-yönä pelit meidän joukkueen osalta jatkuu ja silloin edessä Venäjän tulevaisuuden tähdet. Venäjä voitti viime yönä Latvian maalein 4-1. Mutta me uskomme vielä Pikkuleijoniin eli täysillä vain yllätyksiin.

Mutta tänään jo uusia lehtiäkin postilaatikosta. Ehkä niitä jo hieman eilen kaipailinkin. Nyt Aamupostin ja Hämeen Sanomien pariin ja sitten vielä Helsingin Sanomat. Siitähän saa kivan alun lauantaille. Tänään suuntaamme Sadun vanhempien luo ja katsotaan jos illalla vaikka keksisimme vielä jotain.

….

Päivä rennoissa tunnelmissa takana. Kummityttöni pikkuveljen syntymäpäiviä viettelimme tänään ja sitten Riihimäellä vielä joulun jälkitunnelmissa. Mukava ja rentouttava päivä siis tämäkin.

Kiitokset myös viesteistä liittyen tuohon esitykseeni tai oikeastaan Kaapatut Lapset ry:n esityksen eteenpäin viemiseksi liittyen kaappausuhan alla elävien lasten vapaaehtoisesta rajarekisteristä. Viestimme ja palautteenne kannustaa jatkamaan aiheen parissa. Tuo esitykseni ja kysymykseni ministerille löytyy tavan mukaan Eduskunta-työ sivun alta jos joku haluaa siihen laajemmin tutustua. Lupaan, että työ jatkuu.

Kommentit