Lauantai, 26.05.2012

Blogi, lauantaina 26.05.2012

Yöllinen sade teki hyvää meille allergikoille. Viime viikollakin yksi nainen kysyi Nesteellä, että ”Koivuko saa silmät vuotamaan”. Oli pakko silloin vastata, että ”Ei, kyllä ihan koko joukkue”. Mutta nyt helpottaa ūüôā Toki vielä ensi yönäkin voisi hieman lisää vettä antaa. Sitä luontokin nyt kaipaisi vielä.

Mutta yöltä myös kauheita uutisia. Maatsopukuun sonnostautunut ampuja on avannut tulen naapurikaupungissa Hyvinkäällä. Uutisia paikan päältä tulee koko ajan ja ne kertovat että ainakin yksi olisi kuollut ja useita, ainakin kahdeksan olisi luokkaantunut. Aivan viimeinen viesti puhelimeeni kertoi, että ampuja olisi saatu kiinni. Tämä nyt epävirallista tietoa, mutta seurataan tilannetta. Toivotaan, että tilanne Hyvinkäällä nyt rauhoittuu ja voimia kaikille uhrin omaisille ja muille joita tapahtumasarja on koskettanut. Järkyttäviä uutisia.

Tänään itse suuntaan aamusta heti Tampereelle. Palaillaan aiheisiin.

Mukava päivä yhden parhaista ystävistäni polttareissa. Kello nyt juuri puoliyö ja kotona Lopella. Huomenna jatketaan. Sajaniemen Taidemäellä Perhetapahtuma. Tervetuloa sinne.

Kommentit