Lauantai, 25.10.2008

Blogi, lauantaina 25.10.2008

HYVÄ EHDOKAS: Emmin Nuorgam

asuinpaikka: Ylöjärvi

ikä: 20

ammatti: Projektisihteeri/Suomen Nuorisovaltuustojen liitto

perhe: Tärkeintä maailmassa

Kotisivut: www.emminuorgam.net

luottamustehtävät:

Ylöjärven Kokoomuksen Nuoret ry:n puheenjohtaja 2008-
Pirkanmaan Kokoomusnuorten Piirihallituksen jäsen 2008-
Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsen 2008-
Taiteen ja Viestinnän ainejärjestö TARINA:n puheenjohtaja 2008-
Mediatekijät-rahastonhoitaja 2008-

Miksi kokoomus:

Minulle tärkeimpiä arvoja ovat vapaus, vastuu ja suvaitsevaisuus. Haluan, että yksilöllä on vapaus valita ja tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä itse, unohtamatta kuitenkaan jokaisen vastuuta omasta elämästään. Kukaan toinen ei voi tehdä toista onnelliseksi, onnen on lähdettävä sisältä. Kokoomuksessa jokaiselle pyritään antamaan yhtäläiset avaimet oman onnen rakentamiseen, rankaisematta kuitenkaan onnistumisista.

Tavoitteet kotikunnassa:

Tavoitteenani on ylöjärveläisten lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka perustana ovat reilut ja kannustavat kotiolot, palkitseva koulutus ja laajat vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Uusissa sukupolvissa on tämän maan tulevaisuus, ja lapsiin ja nuoriin panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Kolme asiaa joita muuttaisit Suomessa:

– Homoseksuaalien tulisi saada adoptoida lapsia. Adoptioluvan saamisen edellytyksenä ei pitäisi olla adoptoidan parin seksuaalisuus, vaan terve järki ja rakkaus lasta kohtaan.
– Panostaisin enemmän lasten säännölliseen fyysisen ja psyykisen terveyden seuraamiseen, sekä koko perheen hyvinvointiin. Vanhempien ongelmat heijastuvat lapsiin ja toisinpäin. Esimerkiksi avioerotilanteissa avioeron myöntämisen edellytys voisi olla kaikkien perheenjäsenten kuuleminen yksitellen ja kattavan kokonaiskuvan saaminen tilanteesta. Tapaamisoikeus tulisi olla lapsella, ei aikuisella.
– Työnteosta ei pitäisi rangaista, vaan työntekemisen pitäisi olla aina kannattavaa. Tämän hetkinen verotus ei kannusta tekemään lisää töitä, sillä rahaa ei jää käteen yhtään enempää kuin ennenkään.

Kommentit