Lauantai, 25.07.2009

Blogi, lauantaina 25.07.2009

Eilisen perjantai-illan kiusana täällä Seinäjoella oli aikalailla jatkuva sade. Ei kauhean kova, mutta jatkuva. Väkeä kuitenkin oli liikkeellä todella hyvin ja tunnelma Vauhtiajojen lavoilla ja ennen kaikkea lavojen edessä hyvä. Aivan erityisen nosteen sai aikaan Nightwish upean showsa kanssa. Nyt kuitenkin aamulla sade on tauonnut ja pilvisestä säästä huolimatta varsin lämmintä. Kohta radalla alkaa tapahtumat ja toivotaan, että kuivassa kelissä saadaan kisat vaativalla katuradalla viedä läpi. Päivällä sitten vielä kokoomuksen tilaisuus täällä Seinäjoella ja illalla tarkoitus vielä sään salliessa mennä myös lavoille. Katsotaan miten päivä etenee.

Huominen Lopen Kokoomuksen 90-vuotisjuhlakahvitapahtuma on saanut paljon huomiota. Kiitos myös teille kaikille yhteydenotoista ja ideoista. Erityisesti tuo meidän koulureppukeräys Viipuriin on saanut monet liikkeelle ja toivotaan, että huomenna mahdollisimman moni tuokin ”lahjaksi” pullakahveille juuri käytöstä poistuvan koulurepun. Tiedän vanhana opettajana, että niillä on vielä vuosia käyttöikää edessä. Huomenna siis 90-juhlapullakahvit Lopella Rompe- ja Markkinatorin yhteydessä kello 11-16. Paikalla paljon loppilaisia ja seutukunnan ja maakunnankin luottamushenkilöitä eli kysymyksiin vastaajia löytyy. Itse olen paikalla noin kello 12-16 eli jos minulle ajatuksia tai kommentoitavaa niin silloin paikalle kannattaa tulla. Mutta nyt Seinäjoella.

….

Päiväö eteni vaihtelevassa säässä. Radalla oli väkeä todella hyvin ja tunnelmakin mainio kun radan pinnan vaihtelu kuivasta kosteaan toi sinnekin lisätapahtumia. Monessa lajissa olemme ottaneet hyviä askelia oikeaan suuntaan ja yksi tällainen on ehdottomasti Legendsien rinnalla kaksipyöräisissä vahvasti etenevä supermoto. Itse näkisin hyväksi, että vahvasti edistyvä rallicrossi ja supermotot voisivat vielä löytää toisensa ja samat kilpailuviikonloput siöllä selostusvuosiltani muistan hyvin miten ne tukivat toisiaan. Tätä kannattaisi ehdottomasti miettiä vielä ja istua pyöreään pöytään. Pienellä työllä ja ennen kaikkea yhteisellä tahdolla se onnistuisi varmasti.

Radalta sitten Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimistolle ja sieltä Lakeuden puistoon Kokoomusnuorten kesäkiertueen tapahtumaan. Pitkään keskustelua ja juteltavaa riittikin ja läpi tuli käytyä niin puolueemme nykytilaa, kokoomusnuorten puheenjohtajakampanjaa ja roolia emopuolueessa, mutta myös talousasioista ja varmasti paljon energia ja koulutuskysymyksiä. Täytyy todeta, että tästä iltapäivästä taisin minä saada yhtä paljon kuin nuoretkin. Siinämäärin monipuolista ja laajaa keskustelumme oli ja nuorillamme todella paljon sitä arjen kokemusta ja tietoa monesta jutusta. Kiitos siis siitä.

Nyt myös lavoilta jo hotellihuoneelle. Irinan keikka oli tänään nähtävä ja sen jälkeen vielä jonkin aikaa festarialueella viihdyin kun paljon tuttuja motorsport ja kokoomusväkeä paikalla oli. Mutta huomenna aikainen herätys ja junamatka Riihimäelle ja sieltä Lopen torille kokoomuksemme 90-vuotiskahville. Tervetuloa siis Lopen torille 11-16 Rompe- ja Markkinatapahtumaan.

Kommentit