Lauantai, 22.09.2007

Blogi, lauantaina 22.09.2007

Hymyilytti aamupalalla, kun viikonlopun lehdissä oli sivun jutut vasemmisto- ja keskustalaisten uusien kansanedustajien kapinajoukoista. Juuri niin kuin ajattelin. Lehteen piti saada palstatilaa ja tällähän sitä helpolla sai. Puhemies Niinistö totesi minusta juuri oikein niin kuin minä jo eilen täällä, että kaikki saivat varatut puheenvuorot yhtälailla ja eilen iltapäivällä jonossa ei ollut kuin muutama puhe eli puhumaan olisi päässyt jos olisi viitsinyt vain istua kello 14 jälkeen perjantaina istuntosalissa. Kello 15 alkaneessa kulttuuriministeri Stefan Wallininkin puheenvuoron debatissa pääsin hyvin puhumaan, mutta aika moni kapinajoukoista loisti poissaolollaan.

Nyt aamupalalle ja Mikkelin torille. Tänään ajetaan rallin SM-sarjan päätösosakilpailu. Mukava olla jälleen mukana tämän rakkaan harrastuksenkin parissa.

Huikea päivä takana. Aamulla ensin hieman vettä, mutta oikeastaan koko päivän saimme mennä sateen suojissa vaikka muutamalla erikoiskokeella vettä tulikin oikein kunnolla. Upea päätös SM-kaudelle vaikka hieman dramaattinenkin. Ison A-ryhmän Suomenmestaruus ratkesi niin, että Jarmo Mikkosen auto hajosi juuri maaliviivalla ja varma mestaruu karkasi näin. Sen olisi mielellään Jampalle suonut, mutta hyvälle se nytkin meni eli maailmallakin menestynyt Jussi Välimäki nousi mestariksi ja ansaitsee sen ehdottomasti hänkin. Isossa N:ssä myös dramatiikkaa, kun Karkkilan Juha Salo menetti mestaruuden viidennellä erikoiskokeella. Kaiken piti olla helppoa ja varmaan, mutta nyt yksi hetki ja mestaruus karkasi ja meni hallitsevalle mestarille Jari Ketomaalle. Hieno kuski hänkin ja ansaitsee kyllä mestaruutensa. Pikku ännässä mestari Joonas Lindroos kaatoi autonsa heti avauspätkällä vaikka nyt mestarina piti vain ajella ja pitää kalusto ehjänä. Sellaista se motorsportin varmistelu on. Mestaruus kuitenkin oli jo Lindroosille varma ja nyt SM-hopeaa otti osakilpailuvoitolla Jarkko Nikara ennen Ville Hautamäkeä. Nyt suihkuun ja sitten palkintojenjakoon.

Kommentit