Lauantai, 22.01.2011

Blogi, lauantaina 22.01.2011

Olen ratkaisunut tehnyt ja tänään sen lupasin julkikertoa. Olen ilmoittanut siis olevani käytettävissä Lopen kunnanhallituksen puheenjohtajaksi. Alexander Stubbia mukaillen voisin tudeta, että kun Lopen etu vaatii niin vastaus on yksiselitteisesti kyllä. Lopen Kokoomus saa vuosikausien jälkeen vastuulleen nyt kuntamme ykköspaikan ja tärkeimmän johtotehtävän. Se on suuri arvostuksen osoitus kokoomusta kohtaan sillä olemmehan Lopella edelleen vasta toiseksi suurin puolue. Tehtävään on syytä myös tarttua siksi, että kaikkien ryhmien riveistä minua houkuteltiin ja mikä tärkeintä omasta valtuustoryhmästä ja hallituksesta sain vahvan täysin yksimielisen tuen ja pyynnön tehtävän hoitamiselle. Vastaus on siis olen käytettävissä – kyllä.

Niin kuin olen jo aiemmin todennut niin kuntamme tilanne ei ole helppo. Edessä on taloudellisestikin haastavia vuosia ja palveluiden saatavuuden kannaltakin ratkaisevia vuosia. Toivonkin, että saamme nyt kunnanhallituksen pöytään kaikista puolueista parhaat voimat ja tekijät joilla on vahva yhteinen tahto ja yhteistyöntekemisen taito hoitaa Lopen asioita kuntalaisten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Tulen tässä lähiaikoina hieman hahmottelemaan omia tavoitteitani Lopenkin suhteen.

Mutta kiitos myös teille kaikille blogini lukijoille kymmenistä viesteistä aiheeseen liittyen. Kannustuksesta ja kysymyksistä. Ne ovat osaltaan rohkaisseet minua tässä isossa päätöksessä.

Lauantai-päivä tänään eduskuntavaaliasioiden parissa Riihimäellä. Palataan päivään.

Hei, mutta vielä ennen päivää niin laittakaapa tämä kalentereihinne:

******************

OSSI: eKoulu – tietotekniikka tulevaisuuden koulussa 25.1. klo 18 Riihimäen lukiollaKokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen politiikkaverkosto kutsuu: 

eKoulu – tietotekniikka tulevaisuuden koulussa ti 25.1. klo 18-20 Riihimäen lukion auditorio, Koulukatu 5, Riihimäki 

18.00 Seminaarin avaus, politiikkaverkoston puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen 

18.05 TVT – viestintätekniikasta virtaa peruskouluihin, viestintäministeri Suvi Linden 
18.30 Oppimateriaali eKouluissa ja tekniikan hyödyntäminen opetuksessa, Mika Silvennoinen, WSOYpro 
18.45 Kommenttipuheenvuoro ja esimerkkejä opetusteknologian mahdollisuuksista, Salla Vainio, Teaching and Learning Consultant, Promethean 
19.00 Keskustelua Kokoomuksen tavoitteista, kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Timo Heinonen 
20.00 seminaarin päätös 

***************

Tuloksekas päivä takana. Riihimäkeä ja Hämeenlinnaa. Täytyy jälleen tällaisen päivän jälkeen todeta, että hyvältä näyttää ja tuntuukin. Monta asiaa eteenpäin myös tänään ja mm. tulossa upea uusi Naistenilta Riihimäen Lasimuseolle 20.2. klo 16-20. Laittakaapa kalenteriinne ja ilmoittautukaa mukaan timo.heinonen (a) eduskunta.fi. Ohjelman kerron hieman myöhemmin, mutta voin jo sen paljastaa, että uusi näyttely ja siihen tutustumista, hyvää tarjoilua ja upea konsertti vielä lopuksi. Varatkaapa kaippanne heti miten.

Mutta nyt jo kello 19.13 ja yksi kampanjapäivä jälleen takana. Viestejä on tullut ympäri Suomen Kokoomus Kuuntelee -tapahtumista ja -tilaisuuksista ja väkeä kaikkialla erinomaisesti liikkeellä. Hyvältä siis näyttää ja tuntuukin, vai miten se meni.

Huomenna tarkoitus mennä Matkamessuille ja sielläkin monenlaista sovittuna. Palataan. 

Kommentit