Lauantai, 20.10.2012

Blogi, lauantaina 20.10.2012

Huomenta. Tänään vielä Ypäjän Hevosopiston vieraaksi Helsinki International Horse Showhun. Hieno kolmas kilpailupäivä Hartwall Areenalla edessä ja mukava päästä mukaankin.

Tänään tosin olisi ollut hieno olla mukana myös Lopella, kun Säästö-Karien kanssa järjestämme Suuremman Vaalitapahtuman Launosten Säästö-Karien pihalla. Mukaan tulee muitakin puolueita ja saammekin aikaan siellä hienon tapahtumatorin ja tottakai Karit palvelee myös koko päivän. Suosittelen siis sielläkin piipahtamista kaikille. Meiltä Lopen Kokoomuksesta mukana tapahtumassa iso joukko ehdokkaitamme ja myös Lopen Kahvila Korva tänään avoinna. Kokoomus siis kuuntelee. Lisää tapahtumiamme ja tilaisuuksiamme ja myös kellon ajat löydätte www.lopenkokoomus.fi.

Mutta nyt minä poika suuntaan hevosten maailmaan eli HIHS:n lauantai-päivään. Mukana myös eilisen tapaan kuntaministerimme Henna Virkkunen ja eilen myös kollegani Sofia Vikman.

Kello 21.20 ja joku aika sitten takaisin Lopelle. Hieno kansainvälinen hevosurheilupäivä takana Hartwall Arenalla ja todellakin korkeatasoisia kilpailuja ja paljon nähtävää. Huomenna olisi myös upea olla paikalla, mutta nyt taas oman kotikunnan kunnallisvaalikampanja painaa päälle ja huomenna jatkamme Lopella Kahvila Korvalla.

Mutta vielä iso kiitos HIHS:n järjestäjille, SRL:lle ja Ypäjän Hevosopistolle näistä kahdesta päivästä. Oli hieno ja myös kunnia saada olla mukana.

Sain myös tuossa viestiä Säästö-Karien Vaalitapahtumasta. Väkeä oli sielläkin ollut ja hyvä tunnelma. Kiitokset siis tästä tapahtumasta Väkiparran Karille ja muille ja tottakai kaikille puolueille jotka lähditte mukaan tapahtumaamme. Tällaisia tarvitaan ja ideasta iso kiitos Kosken Mikalle ja myös tapahtuman toteutuksesta ja asioiden junailuista yli puoluerajojen. Hyvää yhteistyötä siis tässäkin niin kuin pitääkin. Hyvä hyvä.

Mutta nyt ilta kotona ja ihana ollakin. Hieman tekisi mieli lähteä vielä tsemppaamaan Lopen demareita Demarirockin kautta Launosiin. Mutta nyt kyllä sen verran väsyttää, että sohva vetää puoleensa. Mutta hienoa iltaa sinne toivotan Lähteen Jonin joukoille ja olen varma, että tupa on täysi tuollakin. Hybrid Children kotikentällä on sellainen juttu että eihän sitä saisi väliin jättää. Siis sorry Jasse ja kumppanit.

Mutta Demareilla nyt Lopella myös hyvä syke. Ovat tehneet erinomaisen aktiivista ja omaan tekemiseen keskittyvää kampanjaa. Ja se on laitettu monessa keskustelussa positiivisuudella merkille. Hieman Lopella kun tuppaa osalla tuo kampanjointi olemaan enemmänkin toisten härkkimistä ja kateellisuuden ja katkeruuden värittämää. Valitettavasti. Mutta demareilla myös hyvä ja iloinen syke päällä ja siitä iso kiitos kuuluu erinomaiselle tekijälle Lähteen Jonille.

Demarirock siis raikaa juuri nyt Launosissa. Menkää ihmeessä messiin.

Kommentit