Lauantai, 19.07.2008

Blogi, lauantaina 19.07.2008

Tänään Vaahteramäen Ratsastuskoululla thDERBY päivä. Nyt kisaamme jo kuudennen kerran mestaruudesta ystävien kesken ja sääkin näyttää hyvältä. Vaikka eilen yksi mies totesi, että ”Tämäkin on hallituksen syy. Eivät osaa päättää sataako vai ei”. Niinpä. Mutta tänään näyttää ainakin nyt sinistä ja sehän sopii meille.

Eilen illalla piipahdimme kummityttöni Venlan pikkuveljen Feetun nimipäivillä. Kummallekin luettavaa. Aikanaan tein sellaisen lupauksen Venlalle kun oppi lukemaan, että niin kauan kummisetä tuo aika uuden kirjan kun vahvat tulee luettua. Siinä määrin tärkeänä pidän opettajana lasten lukuharrastusta. Hyvin on Venla lukenut ja nyt jälleen uusi kirja odottamassa ehkä sitä hallituksen päättämättömyyttä.

En olisi uskonut, että SDP:n sisällä alkaa näin nopeasti arvostelu uutta puheenjohtajaa kohtaan. Aika kovaa peliä. Kokenut demarivaikuttaja ja pitkäaikainen ministeri Erkki Tuomioja ryttäsi Demarissa Urpilaisen linjauksia eilen oikein kunnolla ja ei minusta ainakaan helpota kokemattoman puheenjohtajan alkua. Tuomioja totesi Urpilaisen ajatuksista mm. näin ”ajatus siitä, että vaalit ratkaistaan ideologisessa keskustassa on täysin väärä. On älytöntä juosta näiden äänestäjien perässä kilpaa keskustan ja kokoomuksen kanssa”. Olenkin Tuomiojan kanssa samaa mieltä. Ei kannata yrittää sinne mihin ei luontevasti kuulu ja on totta myös sekin, että ”puolueen poliittinen linja ei voi heilahdella äänestäjien makujen perässä”. Katsotaan mitä tuossakin tukkanuottasessa vielä tapahtuu. Ei ainakaan hyvältä näytä.

Mutta nyt tallia kohden. Katsotaan miten siinä käy. Toivottavasti ei mene tukkanuottaseksi.

….

Päivä ratsutallilla näin takana. Kuusitoista kisaajaa oli mukana kuudennessa thDERBY:ssä ja sääkin meitä siis suosi. Itse tein oman kisasuoritukseni DomCafen kanssa heti kilpailun toisena ja ainakin tuntui verkassa hyvältä ja hyvältä tuntui itse kilpailuratakin. Siinämäärin kokeneita ja pitkänajan ratsastajia mukana, että ei paljon uskalla odottaa, mutta niin kuin lupasin ainakin itseni ylitin ja tein oman ratsastajahistoriani parhaan suorituksen. Katsotaan kun palkinnon illalla jaetaan.

Kommentit