Lauantai, 19.01.2008

Blogi, lauantaina 19.01.2008

Eilen illalla ajelimme Sadun kanssa vielä katsomaan salibandyä aina Porvooseen asti. Olen aina yrittänyt vain aikataulujen sen salliessa ehtiä peleihin niin HPK:n kuin Laakakin ja silloin tällöin myös salibandyliigaa katsomaan mm. Iittalaan tai pääkaupunkiseudulle. Tuo sportti noin katseltunakin pitää mielen virkeä ja eilenkin Porvoossa oli mukava tutustua ja nähdä kaupunkin erittäin onnistuneen oloihin ”urheilupuisto”. Pelipaikkoja riitti ulkonurmesta jäähalliin ja sisähalleihin ja kaikki fiksusti tiiviissä nipussa. Ihmiä oli liikkeellä varsinkin kun talviliikuntaan ei kummempia mahdollisuuksia täällä näytä olevan. Nyt sentään lunta tulee taivaalta ja oikein kunnollakin, mutta saa nähdä kauan tämäkin ilo kestää. Hymyilen olen katsellut erilaisia merkkejä, jotka nyt tuntuvat yltiöpositiivisilta. Lopen Shellin seinällä kyltti: ”Varo katolta putoavaa lunta”. Oikein jäin odottamaan ja toivomaan, että koska sitä sieltä tulee 🙂 Tai sitten Hyvinkään radanvarsitien varressa liikennemerkki jossa varoitettiin hiihtäjistä. En nähnyt yhtään vaikka toivoin 🙂 Sellaista tämä Etelä-Suomen talvi nyt. Eniten harmittaa lasten puolesta.

Salibandy peli oli ja meni ja pisteetkin jäivä laakalaisilta Porvooseen. Hyvä peli ja hyvä nousu Laakalta 3-1 takaa-ajosta tasoihin, mutta väärin pomppinut pallo vei sitten mahdollisuudet pisteisiin. Voittomaali pomppi omasta jalasta verkkoihin ja 5-3-maali kyllä meni sanalla sanoen aikalailla helposti niin puolustukselta kuin Sebatianiltakin maaliin. Sellaista se joskus on. No nyt kun huomennakin peli Riihimäellä niin täytyy toivoa, että Istuinkivellä pisteet otetaan. Katsotaan josko itsekin saisi tätä herkkua toisen pelin samaan viikonloppuun. Huominen peli siis ainakin vielä pelataan Riihimäen Pohjoisenkoulun Istuinkivellä, mutta tänään Kaisa Estola-Haarasen juttu Aamupostissa kertoi, että uusi Valio Areena radanvarressa on valmis ja siellä pitäisi ainakin kevään pelien jatkua. Ensi vuonna tietääkseni paluu Urheilutalolle jos ei sitten ValioAreena yllätä. Kiitokset hallintekijöille. Upea ja pitkä urakka talkoilla nyt takana ja tuollaisesta käsipallo- ja jalkapallohallista voi olla ylpeä. Kun toimeen tartutaan!

Tänään itselläni kutsupäivä Matkamessuille. Lähdemme Sadun kanssa Messuhalleja kiertämään ja tarkoitus kaukokohteiden lisäksi myös tutustua Hämeen-osastoon ja luonnollisesti Lopen omaan osastoon. Tärkeitä tapahtumia alueemme menestymiselle.

Matkamessuilla lauantaina odotetusti aivan kauhea ruuhka. Sisääntulot tukossa ja jonoja narikkaan ja vähän jokapaikkaan. Ei siis mikään ihana messunautinto. No Hämeen ja Lopen osastot tuli kierrettyä jokavuotiseen tapaan ja uskon, että tuolla työllä mitä yrittäjät nytkin tekevät niin Hämeen hyvä nousukierre jatkuu ja myös Loppi menestyy Vapaa-ajanvyöhykkeenä mainiosti. Kiitokset tekijöille ja puurtajille. Kotimaan puolta vielä tukkoisempaa oli sitten kaukomailla. Emme kauaa aikaa siellä polttaneetkaan vaan totesimme, että esitteisiin luotamme.

Ehkä hieman aiempaa enemmän messuilla myös markkinatunnelmaa. Eri maakuntien herkkuja maistiaisina, mutta myös myytävänä. Ehkä se onkin oikeaa tämän päivän markkinointia. Elämyksiä ja nautintoja. Ja läheltäkin löytyy aina jotain uutta – siis minulle uutta. Tällä kertaa juutuimme kiinni hattulalaisen tinakorupajan tiskille ja matkaan lähtikin Sadulle rintaneula ja pari muuta pikkuesinettä myös pussinpohjalle. Tekijä siis jo 1960-luvulla perustettu Ajan Koru. Yritinkin houkutella mukaan myös Lopen Joentaan ensi kesän Kyläpäiville. Toivotaan niin.

Kommentit