Lauantai, 18.10.2008

Blogi, lauantaina 18.10.2008

Lauantai ja kello hieman yli seitsemän. Näin uusi päivä alkamassa. Tänään kello 9.30 saamme Hämeeseen vieraaksi puolueemme puheenjohtajan Jyrki Kataisen ja heti tuolloin olemme Riihimäen Korvakahvilassa. Päivä jatkuu siitä Janakkalan Tervakoskelle jne. Tervetuloa siis kahville ja juttelemaan.

Mutta nyt kohta aika lähteä liikkeelle. Iltapäivällä vielä HorseShowhun ja sitten ilta tänään vapaata. Tässä vielä tuo Kataisen päivän ohjelma:

Valtionvarainministeri Jyrki Katainen ja kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaat ovat tavattavissa
9.30 – 10.10 Riihimäen Korva-kahvila, Timo Heinonen mukana Hämeenkatu 38
10.20 – 11.00 Tervakoski, Kahvila Korva, Timo Heinonen mukana, Heimolantie 1
11.30 – 12.30 Hämeenlinnan tori, Toivotupa
12.50 – 13.30 Parolan tori
14.15 – 15.00 Kauppakeskus Tuulonen, vanhan puolen aula
15.15 -15.45 Lammi, S – Marketin edusta

……

En sitten malttanut jättää tuota Häme-päivää vain kahteen Korvakahvilaan vaan jatkoin Jyrkin kanssa vielä myös Hämeenlinnaan. Nyt kello jo 22.08 ja juuri Riihimäeltä RSS Laakan 1.divisioonan voitokkaasta ottelusta kotiin, mutta sitä ennen siis ehti tapahtua monenlaista. Aamulla aikaisin jo Riihimäelle ja Korvakahvila olikin melkein joka paikkaa myöten täynnä vaikka kello oli vasta hieman yli yhdeksän. Riihimäen kokoomuslaiset jättivät Kataiselle esityksen ja toiveen Riihimäen rautatieaseman asemalaiturien saattamisesta esteettömäksi. Hyvä esitys ja tärkeää, että nyt myös valtiovarainministeri tietoinen tuosta satsauksesta mitä muutenkin Riihimäellä on asemanseudun kehittämiseen laitettu. Toivotaan, että saamme nyt tuon laituriasiankin eteenpäin.

Riihimäeltä jatkoimme Tervakoskelle ja siellä samallalailla väkeä vaikka ulkona olimmekin. Erityisen mukava oli nähdä pitkästä aikaa Tumma-tätiäni ja tietenkin innokkaita ehdokkaitamme ja väkeä joka oli paikalle saapunut vaalien tunnelmissa. Ja jos hyvä oli tunnelma Riihimäellä ja Tervakoskella niin samaa voi todeta myös Hämeenlinnan torin Korvakahvilasta. Aurinkokin tunkeutui juuri puoliltapäivin esiin ja saimme viettää päivää upeassa säässä. Esillä tuttuja aiheita päivänpolitiikasta ja erityisen tyytyväinen olin siihen, että myös koululiikunta ja myös taito- ja taideaineet laajemminkin nousivat parissa keskustelussa esille. On tarpeen tarkastella mahdollisimman pian peruskoulun tuntikehystä ja korjata aiempien opetusministerin näiden tärkeiden aineiden tuntimäärien alasajoa.

Hämeenlinnasta Jyrki jatkoi matkaa sitten Hattulan Parolaan ja Tuulokseen ja Lammille. Minä otin suunnaksi Helsingin ja Hartwall Areenan ja jälleen HorseShow. Olin tänään Ypäjän Hevosopiston vieraana ja esillä mm. hevosalankoulutuksen haasteet ja hevosala laajemminkin. Erittäin antoisia keskusteluja ja jatkotyöstämisestäkin jo sovimme. Ja kun tämä tapahtui upean Audi GrandPrixtä seuraten ja Ukrainan kasakkashowta katsellen niin mikäs siinä oli hevosmiehen ollessa.

Mutta nyt jo kotona. Pitkä päivä ja huomenna jatkamme.

Kommentit