Lauantai, 18.09.2010

Blogi, lauantaina 18.09.2010

Tänään lauantaina 18. syyskuuta kokoomus järjestää jälleen kymmeniä erilaisia vihreitä toivotalkoita ympäri Suomen. Tekeminen on meidän ja hyvin kokoomuslainen tapa tarttua vaikeisiinkin haasteisiin. Nyt jos koska Suomessa tarvitaan paljon paikallisia, alueellisia, maakunnallisia ja valtakunnallisia ympäristöfiksuja tekoja. Itseasiassa jopa niinkin, että meillä epätäydellisilläkin on oikeus vihreyteen. Lasken itseni mukaan juuri tähän – uskallan sanoa – kaikista suurimpaan vihreiden joukkoon. Periaatteella suus, että mikään teko ympäristön puolesta ei ole liian pieni ja pienimmätkin teot ovat liikettä kohti vihreämpää Suomea. Ja toisaalta niin, että emme tuomitse meitäkään joilla on pitkien etäisyyksien maassa pakko olla oma auto jne.

Mutta nyt kannustan myös sinua mukaan! Tule mukaan vihreisiin toivotalkoisiin! Tässä listaa tämän päivän Toivotalkoista: http://www.kokoomus.fi/vihreattoivotalkoot/talkoot/

Itse olen mukana Vihreät Toivotalkoot -tapahtumassa Hämeenlinnan torilla tänään lauantaina 18.9 kello 10- 12. Teemamme vielä Hämeenlinnan Kokoomuksen johdolla on seuraava: Kesäpokkarit on nyt luettu ja syksyn pimeinä iltoina on mukava tarttua uuteen lukemiseen. Myös lasten kirjat kestävät mainiosti useammankin lukukerran. Tule siis mukaan jakamaan lukemisen iloa ympäristöystävälliselle kirjanvaihtotorille!

Samaan aikaan Hämeenlinnan torilla tapahtuu muuten muutakin. Kielitoritapahtumassa esitellään Hämeenlinnan kaupungin monipuolisia kieltenopiskelumahdollisuuksia ja syksyn sekä talven kiehtovia harrastusmahdollisuuksia. Kannattaa siis tulla mukaan.

….

Päivän mielenkiintoinen uutinen on Hesarin tutkimus joka kertoo työväestön suhtautumisesta eri puolueisiin. Demarit on menettänyt nyt neljässä vuodessa työntekijöiden kannatusta hurjasti. Kannatus on romahtanut runsaasta 30:stä 25:een. Samaan aikaan perussuomalaiset ovat nousseet ja myös me olemme nousseet vasemmistoliiton edelle. Suomen Gallupin selvitys paljastaa siis odotettuja juttuja, jotka varmasti tulevat näkymään syksynkin keskusteluissa. Vasemmistoliittoon ollaan yleisesti varsin pettyneitä, kun puolue äänesti tiukasti ruodussa mm. teollisuudelle ja suomalaisille työpaikoille elintärkeää ydinvoimaa vastaan. Teollisuuden parissa tämä ratkaisu oli kuin nyrkki suoraan palleaan ja se näkyy nyt vassareiden kannatuksessa. Perussuomalaisten hurja nousu tullee tarkoittamaan varmasti yhä tiukemmin sitä, että demarit seuraavat jokaista soinilaisten liikettä ja tekoa ja apinoivat niitä omaksumaansa tyyliin. Katsotaan mitä syksy ja talvi tuo tullessaan.

….

Mutta nyt Hämeenlinnaan! TOIVOTALKOOT!

….

Kello 15.33 ja hetki sitten Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä kotiin. Palaveria ja palaveria ja sitten pääjuttuna nuo Vihreät Toivotalkoot. Ympäri Suomenmaan tuli viestejä, että jälleen kokoomuslaiset täyttäneet kaikki torit ja paikat talkoineen. Hyvä niin. Aikamoinen voiman näyttö oli tämäkin päivä talkootapahtumineen ja muine juttuineen ja voi vain kysyä mikä muu kansalaisliike saa tällaisia aikaiseksi. Ei montaa ole. Itse siis tänään Hämeenlinnan torilla ja kirjapörssi toimi mainiosti. Itse vein torille pari dekkaria ja sain matkaan hauskoja lastenkirjoja joista toinen opetteli tuota jaloa kuuntelemisen taitoa. 

Aamuinen Tavattavissa-ilmoitukseni oli huomattu hyvin Hämeen Sanomissa ja väkeä tuli varta vastenkin tapaamaan ja juttusille. Mukavia tarinoita ja erityisen iloinen olin siitä miten useampi tuli hakemaan mm. kyniäni ja esitteitäni eteenpäin jaettavaksi. Ei tuollaistakaan talkoointoa ja auttamisen halua voi millään riittämiin kiittää. Mutta iso kiitos tästä päivästä kuuluu Hämeenlinnan Kokoomukselle ja kokoomuslaisille. Oli jälleen mukava saada olla mukana.

Hämeenlinnan torin jälkeen sitten palaveri tulevan eduskuntavaalikampanjani nuoriso- ja opiskelijakampanjasta kampanjapäällikköni Meri-Tuulia Huurresalon kanssa ja sitten Riihimäen kautta kotiin. Monenlaista on tulossa. Kun vaan malttaisi vielä mielen pitää kaiken salassa.

 

 

 

Kommentit