Lauantai, 18.08.2007

Blogi, lauantaina 18.08.2007

Jos Timo Soinilta käy sana suuressa salissa niin osuu kynäkin aika terävästi. Yritän aina lueskella eri henkilöiden blogeja ja Soinin plokia säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt eilen osui silmään Soinin kirjoitus demareista. Soini kirjoittaa plokissaan 15.8.2007: ”SDP:tä käy jo vähän surku. Vaikka demari mitä tekee, se alkaa naurattamaan.Kesäkokouksesta mieleen jäi mölkynheitto, joka ei sekään oikein sujunut. Demarit voisivat ajaa rahayksikön muutosta eurosta demariksi. Yksi demari olisi sata tunaria.Kymmenellä tunarilla saisit kossupullon ja yhdellä demarilla saisit kymmenen kossua. Kymmenen kossun mäyräkoira olisi sitten sossu.” Niinpä.

SDP:n nimenvaihdoskin puhuttaa ja uusi iloisempi ilme. Uutiset kertoi, että Tampereen yliopiston dosentti ja imagotutkija Erkki Karvonen suhtautuu varauksellisesti ehdotukseen, jonka mukaan SDP:n tulisi muuttaa nimensä demokraateiksi. Tutkijan mukaan uolue tarvitsee uudistuksia, mutta nimen muuttamisessa uhkana olisi vanhaan nimeen kertyneen brändipääoman ja siihen liittyvän äänestäjien luottamuksen menettäminen. Karvosen mukaan koko demarijoukkoa vaivaa sama ongelma kuin puheenjohtaja Heinäluomaa eli puolueella ei ole selkeää tulevaisuuden visiota. SDP:tä on kuvattu visottomaksi ukkopuolueeksi. No jokainen muodostakoon mielipiteensä itse.

Tänään jatkan vierailua Heinolassa. Täällä ajetaan Enduron EM-kilpailu ja sain kutsun vieraaksi ja myös jakamaan palkinnot. Mieluisa tehtävä monestakin syystä. Nyt kuitenkin reitin varteen seuraamaan miten kisa etenee. Huomenna sitten aamusta Hämeenlinnaan Elomessuille ja illalla kauden viimeiset Riihimäen Ravit Suomenhevosen juhlatunnelmissa.

Päivä Heinolassa mennyt mukavasti. Ehdimme kiertää useamman pätkän ja eri katselupaikan ja myös tavata monia tuttuja motorsportpiireistä. Voi sanoa, että aika meni taas kuin siivillä. Olin tänään lupautunut myös jakamaan EM-sarjan ja SM-sarjan palkinnot ja juuri palkintojenjakotilaisuudesta hotellille. Olikin erityisen mieluisaa ojentaa voittajan pokaali hyvälle ystävälleni Tarkkalan Markolle. Myös monta muuta tuttua kaveria SM-sarjan puolelta menestyi upeasti myös EM:n puolella ja se tietysti lupaa hyvää. Nuoria uusia kuljettajia on siis tulossa lisää kohti maailman kärkeä. Nyt hieman syömään ja aamulla sitten aikaisin Hämeenlinnaan Elomessuille ja sieltä Riihimäen Raveihin. Päivää mahtuu myös Ylen Radio Hämeen Politiikan Puhemyllyn äänitykset eli aikapaljon kaikkea jälleen luvassa.

Kommentit