Lauantai, 17.07.2010

Blogi, lauantaina 17.07.2010

Tänään ratsastusvuotemme yksi kohokohta kun kisaamme ystävien kanssa jo 8. kerran kesäkisassamme. Viikko on leirillä harjoiteltu ja viimeistelty vuoden oppeja ja nyt on aika katsoa mitä olemme oppineet ja miten se onnistuu tuomarin valvovan ja arvostelevan silmän alla. Hauska kesäpäivä Vaahteramäen Ratsastuskoululla siis edessä. Tänään myös jatkuu Renko viikko jonka eilen sai avata Kaloisten Tervahaudan sytytyksellä. Kiitokset vielä muutamasta viestistä liittyen eiliseen ja myös mukavista kuvista. Hauskannäköistäkin se näytti olleen, mutta syttyipä kumminkin. Tänään Rengossa suuret Jaakonmarkkinat. Niin ja tänään muuten hellejakso venyy jo kahteen viikkoon. 14. perättäinen hellepäivä tänään!

Iltalehden tämänpäivän otsikko: ”Koko kansan presidentti” sai hymyn huulille. Sauli Niinistön kannatus on erittäin vankkaa ja sitä tulee laajasti. Tutkimusta kommentoinut tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen kuvasikin tilannetta toteamalla, että ”selvityksen perusteella Niinistössä on ainesta koko kansan presidentiksi, koska hän saa tukea niin laajalta rintamalta.” Taloustutkimuksen Iltalehdelle tekemän tutkimuksen mukaan Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö on siis edelleen ylivoimainen presidenttisuosikki. Merkittäväksi tutkimuksen tuloksen tekee se, että nyt mukana siinä oli myös muut esillä olleet varteenotettavat ehdokkaat keskustasta ja myös SDP:stäkin. Kukaan heistä ei kuitenkaan kyennyt haastamaan Niinistöä ja ainostaan keskustan ehdokaspörssissä korkealla oleva EU:n talouskomissaari Olli Rehn sai varteenotettavan äänimäärän. Ei huono ehdokas hänkään. Mielenkiintoinen tulos, mutta maratooni on vielä pitkä ja kisaan lähtijätkin vielä epävarmoja.

Nautitaan päivästä ja palaillaan jälleen täälläkin.

….

Hieno päivä takana. Tein kutakuinkin sellaisen radan kisoissamme mihin tällä kertaa pystyin. Jos nyt katson tuota arvostelupöytäkirjaa niin muutama piste olisi enempikin ollut napattavissa, mutta tällä kertaa näin. Tuloksena ihan hyvältä maistuva nelossija kevättalven kisojen voiton jälkeen. Eteenpäin jälleen vuosi vienyt tätäkin uraani ja mikä tärkeintä meillä on hieno kaveriporukka ja harrastus joka todellakin unohduttaa kaikki murheet. Tänään voittoon jälleen Katriina Kemppi aika ylivoimaiseenkin tyyliin ja tyytyväinen olin myös eduskunta-avustajani Seppälän Tiina upeaan vetoon Teeballa. Kolmossija on hieno suoritus ja mikä tärkeintä vuosi on heilläkin ottanut askelia aimosti eteenpäin. Mutta kiitos tästä päivästä ja huomenna jatkamme kohti uusia seikkailuja.

 


Kommentit