Lauantai, 17.02.2007

Blogi, lauantaina 17.02.2007

Tänään kampanjamme on liikkeellä monella suunnalla. Vaalitoimisto ja kahvilamme päivystää aamusta kello 10:sta aina kello 13 lauantaiseen tapaan. Isäntänä riihimäkeläinen Kai Heimonen. Talkooväki on liikkeellä suurten tienvarsitaulujen parissa ja kampanjaväkeä on liikkeellä myös Riihimäellä ja Hämeenlinnassakin. Monessa paikassa siis tapahtuu, vaikka itse tänään olenkin viimeisen työpäiväni ennen vaaleja töissä. Tänään ajetaan Tahko Spa SM-ralli täällä Nilsiässä ja selostan yleisöerikoiskokeen ja juonnan lähdöt, huoltoparkit ja maalit.

Tänään myös sivuilla varmasti rikkoutuu 70 000 kävijän raja. Aamulla kello 8.55 lukema on 69965 ja vaikka viikonloppuisin tahti hieman rauhallisempaa täälläkin niin uskon rajojen tänään jälleen rikkoutuvan. Laittakaapa viesti tukiryhma@timoheinonen.fi, jos satutte ”rajanrikkojaksi”.

Katselin hieman näiden sivujen kävijämääriä ja tässä pientä yhteenvetoa jälleen. Noin kahdessa viikossa 10 000 kävijää. Se on huikea määrä. Kiitos kaikille lukijoilleni ja tukijoilleni.

timoheinonen.fi -sivujen historiaa:
25.2.2006 – kotisivut avautuvat
13.8.2006 – 10 000 kävijän raja rikkoutui
7.11.2006 – 20 000 kävijän raja rikkoutui
2.12.2006 – Yhden päivän aikana sivuilla ensimmäistä kertaa yli 1000 vierailijaa
2.12.2006 – 30 000 kävijän raja rikkoutui
23.12.2006 – 40 000 käivijän raja rikkoutui
16.1.2007 – 50 000 kävijän raja rikkoutui
30.1.2007 – 60 000 kävijän raja rikkoutui
x.2.2007 – 70 000 kävijän raja rikkoutuu?

Kiitos myös runsaasta palautteesta mitä on tullut niin paneeleista, tilaisuuksista kuin tapahtumistakin. Kiitos myös kysymyksistä mitä olette lähettäneet ja vinkeistä. Niistä olen iloinen. Vain palautteen – risujen ja ruiskukkien kautta kampanjaa voin ja voimme kehittää niin, että se etenee oikeaan suuntaan. Eli laittakaa aina palautetta ja kysymyksiä tulemaan kun asiaa ilmenee ja kysymykset ajatuksistani ja tavoitteistani myös enemmän kuin tärkeitä.

Nyt aamupalalle ja sitten SM-rallin pariin. Seurataan samalla miten ralli Norjassa etenee. Eilen ainakin loistavasti Mikko Hirvosen ja Markus Grönholmin tahdilla. Itse seuraan suurella mielenkiinnolla myös ennen muuta nuorta ja lahjakasta Jari-Matti Latvalaa. Olen Jari-Mattiin tutustunut näissä SM-ralleissa vuosien aikana ja nyt on kiva nähdä kun mies vetää jo pohja-aikoja MM-ralleissakin. Kova porukka. Toinen seurattava on ehdottomasti Juho Hänninen Ison N-ryhmän kärkikahinassa. Hänestäkin kuulemme vielä. Nyt kuitenkin Sm-rallin pariin.

….

Nyt kello 18.08 ja juuri Sm-ralli päätökseen. Voittoon ajoi Mikkelin UA:n – Ison N-ryhmän hallitseva Suomen metari – Jari Ketomaa ennen Jarmo Mikkosta, joka voitti A-ryhmän ja Kosti Katajamäkeä ja Juha Saloa. Upea ralli pikkupakkasessa äärimmäisen vaativilla ja vaihtelevilla teillä. Itseäni jäi erityisesti harmittamaan se, että riihimäkeläinen hyvä kaveri Teemu Arminen hylättiin auton äänien takia ennen kahta viimeistä pätkää. Teemu ajoi tosissaan rallin kolmen kärjestä. Tervakoskelainen pikku n-ryhmän hallitseva mestari Matti Rantanen ajoi myös vahvan kisan nyt uransa toisessa ison N-ryhmän kilpailussa. Rantanen oli kuudenneksi. Pikku ännän voittoon kaasutteli Joonas Lindroos.

Koukun Kari juuri soitteli. Olivat olleet tänään kampanjoimassa Hämeenlinnassa ja väkeä oli liikkeellä myös Riihimäellä. Oli ollut hyvin ihmisiä liikkeellä. Jaron Sampan johdolla oli laitettu tänään teiden varsiin myös suuria mainostauluja. Tauluja tulee kaiken kaikkiaan yli kymmenen eli pitäisi näkyä.

Nyt vielä täällä Nilsiässä palkintojenjako ja sitten kohti Hämettä. Huomenna Lopella HF-Autohuolto Sprint ja siellä myös kampanjaväkeä liikkeellä.

….

Tänään siis rikkoutui odotetusti tuo 70 000 kävijän raja. Aivan uskomaton tahti. Kiitos teille kiinnostuneille. Katsotaan meneekö satatonnia rikki vielä ennen maalisvaaleja?

timoheinonen.fi -sivujen historiaa:
25.2.2006 – kotisivut avautuvat
13.8.2006 – 10 000 kävijän raja rikkoutui
7.11.2006 – 20 000 kävijän raja rikkoutui
2.12.2006 – Yhden päivän aikana sivuilla ensimmäistä kertaa yli 1000 vierailijaa
2.12.2006 – 30 000 kävijän raja rikkoutui
23.12.2006 – 40 000 käivijän raja rikkoutui
16.1.2007 – 50 000 kävijän raja rikkoutui
30.1.2007 – 60 000 kävijän raja rikkoutui
17.2.2007 – 70 000 kävijän raja rikkoutui

….

Aika kätevä tuo Ylen kotisivusto nykyään. Tänään en aamulla ehtinyt katsoa Lautaiseuraa, mutta ohjelma löytyy sivuilta kokonaisuudessaan. Kätevää. Lauantaiseurassa vieraana oli tänään puheenjohtajamme Jyrki Katainen joka puhui mm. puolueemma vaalitaktiikasta jos sellaisesta voi puhua. Kataisen toisti kantansa, että ns. kahden kärjen Sauli Niinistön ja hänen käyttö vaalikampanjassa on pelkästään hyvä asia kokoomuksen vaalimenestyksen kannalta. Itse olen samaa mieltä. Niinistö erittäin pätevä ja osaava poliitikko ja en ymmärtäisi miksi hänenlainen moniosaaja pitäisi jättää käyttämättä. On minulla ajatuskin missä Niinistön mieluiten näkisin. Von kertoa jossain raossa.

Katainen puhui myös siitä mitä hän pääministeri tulee tekemään. Katainen mm. vahvistaisi kansainvälistä yhteistyötä ja tiukkoja sitoumuksia ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Lisäksi puheenjohtajamme pääministerinä tulee korostamaan myös Itämeren alueen turvallisuuden ja puolustuksen kehittämistä ja Katainen haluaa tehdä yhteistyötä etenkin Ruotsin kanssa.

Natosta Katainen toisti puolueemme virallisen kannan ja muistutti, että mahdollisesta Nato-jäsenyydestä on oltava sekä tärkeimpien puolueiden yksimielinen päätös että presidentin hyväksyntä, ja asia on lopulta alistettava kansanäänestykseen. Juuri näin. Kokoomus ei siis ole ajamassa maatamme Natoon, jos joku sellaista väittää – hän valehtelee.

Hallituksessa puolueemme tulisi Kataisen johdolla mielellään jatkamaan myös maltillisia veronkevennyksiä talouskasvun ja työllisyyden takaamiseksi. Lahja- ja perintöveron puolueemme poistaisi kokonaan. Aika hyvin osuu yksiin minun oman ohjelmani tavoitteiden mukaan. Hyvä niin.

Lisäksi Katainen toteis kannattavansa laajaa, maltillista tulopoliittista kokonaisratkaisua, mutta muistutti Lauantaiseurassa samalla että puolueemme ajaa paikallisen sopimisen lisäämistä ja tämä vaatii luottamusmiesten työsuhdeturvan vahvistamista sillä tässä tilanteessa luottamusmiehet joutuvat neuvottelemaan vaikeista asioista työnantajapuolen kanssa.

Katainen vakuutti jälleen. Osaava ja pätevä ja valmis isoon saappaisiin. Ai mihin saappaisiin Niinistö? No kerron kyllä ajatukseni. Mutta myöhemmin.

Kommentit