Lauantai, 16.09.2006

Blogi, lauantaina 16.09.2006

Lauantai aamu ja kello seitsemän. Nyt nopeasti aamupala ja tuoreimmat uutiset ja sitten tv-kuvauksiin Alastarolle. Siellä ratkeaa tänään SRC:n Suomenmestaruudet.

Kello 20.21 ja juuri palasin Alastarolta. SRC:n Suomenmestariksi ajoi kokenut ja aina yhtä sympaattinen Martti Simonen. Simonen ei pitänyt koko kauden aikana itsestään turhaan melua ja ajoi omaa ajoa ja nyt se palkittiin hieman yllätyksenäkin mestaruudella. Ennakkosuosikeista Janne Kanerva sai tyytyä SM-hopeaan ja Atro Määttä pronssiin. Kuvasimme neljän kameramiehen toimesta tapahtumaa koko päivän ja ensi lauantaina tapahtumasta näytetään MTV3:lla puolen tunnin erikoisohjelma Motoforum extra. Ohjelman teemme alkuviikosta valmiiksi.

Aamulla ajellessani töihin sovin Nylundin Riitan kanssa hallitusryhmämme kokouksen maanantaiksi. Maanantaina jälleen kunnanhallitus. Lista aika selvä tällä kertaa, mutta tavan mukaan haluamme aina omassa ryhmässä keskustella asioista ja näkemyksistä etukäteen. Siinä muuten oppii paljon ja näkemykset avartuvat.

Nyt lehdistötiedote päivän kilpailusta valmis ja iltaa viettämään. Huomenna vapaapäivä ja iltapäivällä edustamaan kuntaamme ja kokoomusta Keskusta puolueen 100-vuotisjuhlaan Lopella.

Kommentit