Perjantai, 15.09.2006

Blogi, perjantaina 15.09.2006

Tänään perjantaina muutamia tilaisuuksia. Eilen illalla vielä valmistelin Urheilukanavalle muutaman käsikirjoituksen ja ensi lauantain MTV3:n Motorforumin kuvaussuunnitelman. Tänään saan siis keskittyä näihin tilaisuuksiin.

Puoliltapäivin menen kunnanjohtajamme kanssa yhdessä Riihimäen seutukunnan kanssa onnittelemaan uutta Hyvinkään kaupunginjohtajaa Ossi Savolaista. Uusi mies aloitti vasta hetiki sitten Hyvinkään johdossa ja toivotaan, että talousalueyhteistyö etenee oikeaan suuntaan uuden miehen astuessa laivaan. Uskon niin.

Tämän jälkeen menen Vanajanlinnalle kutsuvierastilaisuuteen, missä mukana mm. Jan Vapaavuori. Mielenkiintoinen iltapäivä ja illansuu tulossa.

Mielenkiinnolla seurataan myös Ruotsin parlamenttivaaleja. Katselin tuossa suurta vaalitenttiä sieltä ja mielenkiintoista nähdä miten keskusta-oikeistolainen rintama pystyy vastaamaan tässä kisassa hallitsevaa demarien hallituslinjaan. Tentissä pääministeri Persson oli vahvalla hyökkäyslinjalla ja käyttäytyi osittain minusta huonosti. Ikäviä hyökkäyksiä. Asetelma on kuitenkin oikea ja mielenkiintoinen. Toivotaan keskusta-oikeistolle voittoa!!

Päivä kului mukavasti. Aamun toimistourakan jälkeen ajelin ensin Hyvinkäälle onnittelemaan 1.10. aloittavaa uutta kaupunginjohtajaa Ossi Savolaista. Savolainen täytti 50 vuotta ja samalla tietysti juhlittiin myös miehen paluutta Hyvinkäälle. Parisen vuotta Savolainen oli Vantaalla ja sitä ennen perusturvan tehtävissä Hyvinkäällä. Nyt mies palasi talousalueellemme ja Hyvinkään ykköskaupunginjohtajaksi.

Sieltä ajelin Vanajanlinnalle seuraamaan Golf-kilpailua, kun kaveri pelasivat. Vietimme iltaa myös Vanajanlinnan Metsänvartijantilalla ja ilta kului rapujen ja hyvän seuran parissa. Linnan isännät ja tukiryhmässäni eduskuntavaaleissakin vahvasti vaikuttavat Pekka Vihma ja Mika Walkamo olivat loihtineet jälleen upean illan ja upeat tarjoilut. Saksiniekkoja tulikin syötyä aikamoinen kasa. Oli myös mukava tavata jälleen uusia ihmisiä. Puhe meni välillä politiikkaankin varsinkin kun istuimme Vapaavuoren Janin kanssa samassa pöydässä. Jan sai kertoa mitä isossa kaupungissa tapahtuu ja minä sitten taas sitä mitä Riihimäen seutukunnalla. Janiin olen tutustunut kokoomuksen puoluevaltuustoajoillani ja nyt sovimme tapaamisen ja mies tulee mukaan myös yhteen kampanjamme tilaisuuteen.

Kun rapuja oli syöty niin juhlat jatkuivat. Minä kiitin jo ennen yhtätoista ja ajelin linnalta kotiin. Aamulla aikainen herätys ennen seitsemää. Pitää ajaa Alastarolle töihin. Nyt kello 23.45 ja kotona ja nukkumaan.

Kommentit