Lauantai, 15.11.2008

Blogi, lauantaina 15.11.2008

Eilinen Nenä-päivä meni hyvin. Päivä keräri yli miljoonan hyvää tarkoitukseen ja sai meistä monelle hymyn kasvoille. Sekin on tässä päivässä hyvä asia.

Mutta nyt jo siis uusi aamu ja kello seitsemän. Lähden aamukoneella Joensuuhun Kokoomusopiskelijoiden Tuhatkunnan liittokokouksen puheenjohtajaksi. Mukava mennä nuorten pariin jälleen. Meillä mahtava opiskelijajärjestö ja nuortenliittom joka muuten samaan aikaan pitää omaa kokoustaan täällä Helsingissä. Tulevaisuutemme on ainakin sen osalta turvattu. Laaja yhtenäinen rintama yhteisten arvojen takana ja ennen muuta tekemässä eikä ruikuttamassa. Mutta kohta kentälle jo kiirehdittävä. Tänään katsotaan miten täällä ehdin palaamaan ja miten yhteydet puhelimella pelaavat. Mutta yritetään.

….

Päivä täällä Joensuussa on mennyt vauhdilla. Aamun lento toi jo tänne hyvissä ajoin ja päivällä sainkin nauttia kaikessa rauhassa kaupungin elosta. Nyt jo takana Tuhatkunnan 42. liittokokouskin minun osaltani ja odottelen paluulentoa Helsinkiin ja sieltä Lopen Sajaniemeen ystäväpariskuntamme tupaantulaisiin. Kohta etelää kohden.

Kommentit