Lauantai, 15.07.2006

Blogi, lauantaina 15.07.2006

Eilinen thDERBY-ratsastuskilpailu oli kaikinpuolin menestys. Osallistujia oli viitisentoista ja taso oli varsin mukava. Parannusta vuoden aikana oli siis tapahtunut paljon. Kilpailun ennakkosuosikki Paula (Pötry) piti ja voitti kilpailun Kempin Katriinan kanssa tasapistein. Hevosina Paulalla Pokker ja Katriinalla Kimber. Itse sijoituin loppupisteissä neljänneksi Dom Cafélla eli Räpyllä ja sain kehuja vahvasti sujuneesta ratsastuksesta. Itseasiasa suoritukseni ja ratani oli tasainen – ei virheitä 🙂 Olin enemmän kuin tyytyväinen.

Pekkalassa sitten saunoimme ja söimme hyvin ja jaoimme palkinnot. Oli hieno päätös historian IV thDERBYLLE. Heinäkuun lopussa sitten virallisesti tulee täyteen tuo viisi vuotta siitä kun ensi kerran hevosen selkään kapusin ja sen kunniaksi derbyä sitten järjestetään. Harmony palkinnon pokkasi nyt Grönholmin Saija hyvällä suorituksella Ripan kanssa, Vuoden edistyjänä palkittiin Vanhasen Paula kisan ensikertalainen, Lucky Looserina Verkkan Kirsi ja kisan Jumbona aina yhtä ihastuttavat Teeba ja Tintti.

Nyt vapaapäivä. Hieman kuitenkin huomista Motoforumia ajattelin valmistella vielä tänään.

Päivä jälleen takana. Tänään siis hieman taustatyötä huomiseen Motoforumiin ja sitten vain kesäpäivästä nauttimista. Hieman viime viikon ahkera ratsastelu jaloissa tuntuu, mutta mukavaa oli.

Kommentit