Lauantai, 14.11.2009

Blogi, lauantaina 14.11.2009

Uusi aamu Kuopiossa. Nyt jo takana ensimmäinen palaveri ja kello 11 alkaa sitten minun puheenjohtajaosuuteni Kokoomuksen Nuortenliiton liittokokouksessa. Nyt kuitenkin vielä sitä ennen yksi juttutuokio ja sitten kokoukseen.

Eilen saimme myös ensimmäistä tietoa siitä miten onnistuimme tuon ruuan-alv alennuksen kanssa. Ainakin ensimmäiset tiedot kertoivat hyvää. Aamulehti oli tilannetta tutkinut ja Tilastokeskuksesta varmistettiin, että itseasiassa ruuan hinta laski syyskuusta lokakuuhun 5,6 prosenttia. Se on itseasiassa siis enemmän kuin tuo alv:n alennus. Sen vaikutus ruuan hintaan piti olla noin 4,27 prosenttia, mutta kausivaihtelujen myötä päästiin siis vieläkin parempaan tulokseen. Ihan hyvä siis.

….

Kello 18.04 ja nyt puhelimen varassa talvisen Kuopion lentokentällä. Kone kohta Helsinkiä kohden ja illalla vielä tarkoitus ystävien syntymäpäiville. Pitkä ja mielenkiintoinen puheenjohtajapäivä nuortemme liittokokouksessa takana. Paljon hyviä edelläkäyviä aloitteita läpi ja muutama sellainenkin joka olisi voinut vaikka jäädä tekemättäkin. Juuri kun lähdin niin alkoi äänestys uudesta puheenjohtajasta. Hyvä esittely- ja vaalitenttitilaisuus sitä ennen. Valitsevat sitten kumman vaan niin fiksun ja osaavan seuraajanm Teppo Leinoselle saavat. Tsemppiä siis vaalii Tomi Sandströmille ja Wille Rydmanille. Jään odottamaan tulosta.

Kommentit