Lauantai, 10.05.2008

Blogi, lauantaina 10.05.2008

Pilvetön taivas ja auringonsäteen tulevat kauniistu tuolta talojen välistä. Kello nyt 5.25 ja juuri ylös. Aamukoneella Joensuuhun missä Puoluekokouskiertueemme jatkuu eilisillan Kajaanin jälkeen. Eilen en siis itse päässyt Kajaaniin meillä Hämeessä olleen Eurooppa-päivän pääjuhlallisuuksien takia. Mutta illalla sain Katajan Sampsalta viestiä, että terveiset menivät perille ja oli ollut mukava tilaisuus sielläkin. Terveiset vielä näinkin ja mielelläni tulen vaikka joku toinen päivä paikalle jos haluja vierailulle on. Niin ja jos muuallekin toivotaan vielä yksin vierailulle tai esittäytymään niin eikun viestiä tulemaan. Tänään kuitenkin Joensuuhun heti aamusta. Katajan Sampsan pitäisi tulla hakemaan eli kenttää kohden.

….

Nyt kello 14.30 ja onnellisesti kotona. Olikin mukava jälleen palata viikon touhuista tänne mökille. Nyt viikonloppu edessä eli tänään illalla kummilapset Timonpäiväkahville ja huomenna sitten juhlimme Äitejä.

Tänään aamulla siis varhain lensimme Joensuuhun Karvon Ullan, Katajan Sampsan ja Satosen Arton kanssa. Olimme jo perillä yhdeksänmaissa ja aamupalan lomassa saimmekin maakuntaliitolta mielenkiintoisen tietoiskun ja -paketin alueen asioihin ja tuleviin toiveisiin ja tavoitteisiin mm. liittyen ensi vuoden valtion talousarvioon. Tämän jälkeen puolentoistatunnin paneelikeskustelu ja kyselytunti joensuulaisten kanssa ja itseasiassa väkeä oli mukana myös koko seutukunnalta eli naapurikunnatkin edustettuna. Kahdentoista koneella jo takaisin ja nyt viikonlopun viettoon.

Kommentit