Lauantai, 10.04.2010

Blogi, lauantaina 10.04.2010

Tänään Lopella tehdään jälleen paikallista urheiluhistoriaa kun Lopen Floorballteamin D96-junnut isännöivät Elmolassa D96-aluefinaalia. Loppuhuipennus siis ensimmäistä kertaa nyt Lopella ja tämä joukkueemme on poikkeuksellisen lahjakas ja ensi kaudella se suuntaakin isojen kaupunkien kiusaksi suomenmestaruussarjaan. Uskomaton juttu, että pienestä kunnastamme tällainen ryhmä samanikäisiä huippuja on kasvanut. Siitä kiitos LFT:n porukoille ja tietenkin ennen muuta pojille itselleen. Ovat treenanneet jo vuosia kurinalaisesti ja halunneet menestyä ja nyt sitä on viime vuosina yllätetty suuret kaupungit toinen toisensa jälkeen. Miten sitten tänään loppuhuipennus sujuu niin sen päivä näyttää. Mukana tänään kaukalossa Hämeenlinnan FT Trackers Hunters, SB JUJU ja Forssan Suupparit eli FoSu. Itse olen lupautunut mukaan finaalitapahtumaan ja odotankin mielenkiintoista sporttipäivää. Salibandy aina ollut sydäntäni lähellä Laaka-ajoista alkaen.

Lauantain 10.4.2010 otteluohjelma Lopen Elmolassa:

klo 11.30 LFT – FT Trackers Hunters

klo 12.45 FoSU – SB JUJU

klo 15.00 Pronssipeli

klo 16.15 Finaali

Tervetuloa Lopen Elmolaan seuraamaan huippusalibandya. Päivän aikana ohjelmaa, arvontaa ja runsas puffettti. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mutta nyt sitä ennen kesärenkaiden vaihtoon ja nauttimaan upeasta kevätaamusta. Eilen jo upeaa näytelmää Pilpalassa kun joutsenet palasivat kotikonnuilleen ja muutenkin kevät jo mukavasti tuloillaan. Linnunpönttöjä pitäisi tässä jokupäivä vielä hieman nikkaroida ja omenapuut ja muut jo leikkasinkin. Saa siis minun puolestani jo tulla.

….

Tänään siis todellinen sporttipäivä. Aamusta heti Lopen Elmolaan ja päivän aikana neljä upeaa 14-vuotiaiden junioreiden salibandypeliä. Piskuinen Loppi oli tänään täysin omaa luokkaansa ja kun jo kauden aikana olivat putoneet vauhdidasta mm. Tampereen Classicin juniorit niin tänään taipuivat sitten Forssan Suupparit, Hämeenlinnan Trackers ja finaaliin vastustajaksi noussut Juupajoki. Lopelle siis historiallinen voitto ja täysin ylivoimaiseen tyyliin. Finaalin luvut taisivat revetä nekin toiselle kymmenelle ja aivan mahtavia pelaajia joukkue täynnä. Ja erityisen iloinen olin siitä, että Salon Arto oli saanut joukkueen pelaamaan joukkueena ja aivan mahtavan taitavat pelaajat eivät sortuneet sooloiluun. Siitä kyllä iso hatunnosto. Hatunnoston ansaitsevat myös LFT:n D96-joukkueen vanhemmat, jotka olivat järjestäneen upeat puitteet poikiensa loppuhuipennukselle. Elmola oli aivan tupaten täynnä väkeä ja tunnelma oli jokaisessa pelissä hieno.

Itse sain sitten kunnian jakaa finaaliturnauksen mitalit ja mikä tietysti erityisen mieluisaa niin kultaiset mitallit sain pujottaa kotikunnan poikien kaulaan. Hieno tapahtuma jälleen Lopella ja hyvää mainosta kotikunnallemme. Siitä kiitos. Mutta nyt siis kotona finaalipelin jälkeen ja jääkiekon pariin. Ilta onkin tänään varattu perheelle ja huomenna sitten mukava päivä Kartanoputiikki Punaisen Tuvan -avajaisissa Leppäniemessä.

Kommentit