Lauantai, 10.03.2012

Blogi, lauantaina 10.03.2012

Tänään konella vasta illasta. Päivä siis vapaapäivä ja siksi näin. Tänään aamusta jo kahdeksalta läksimme Lopen Hevosojalle. Järjestimme pienet talkoot Heikkilä vankan aitan parissa. Vanha 1784 tehty aitta sai uuden paikan ja uudet perustukset ja varmasti jälleen sata seuraavaa vuotta elinikää. Hieno päivä ja uskomatonta miten upeasti homma sujui.

Iltapäivällä kävimme vielä talkoiden jälkeen katsomassa Lopen Floorball Teamin 00:sten turnausta Elmolassa. Pikkupojille makea voitto sarjakärjestä ja täällä aina hieno tunnelma kotiturnauksissa. LFT tekee mahtaa duunia lastemme ja nuortemme parissa ja se ansaitsee tänäänkin ison kiitokset. Samaan aikaan seuran lippulaiva eli C96-junnut pelasivat Turussa SM-sarjaa ja voittoja sieltäkin. Tänä vuonna taitaa piskuinen Loppi juhlia 96-poikien johdolla keväällä vielä Suomenmestaruutta. Se olisikin jo aikamoinen jymypotti johon minä ainakin uskon.

Ja makeita uutisia myös Lappeenrannan raveista. Vaahteramäen Hurja-Ero alias Eero nappasi Jari Nylundin kanssa kovan voiton V75-startissa. Nyt näyttää silläkin rintamalla hyvältä. Kesää odotellessa siis.

Mutta nyt siis vain ollaan ja nautitaan.

Kommentit