Lauantai, 08.07.2006

Blogi, lauantaina 08.07.2006

Aamu Kuusankoskella. Tänään ajetaan siis SM OK Autoralli – kesäkauden toinen Suomenmestaruusralli – ja edessä on sanalla sanoen vaativat tiet. Mielenkiintoinen päivä tulossa, kun mestaruustaistelu muutenkin kääntymässä loppusuoralle. Kaikkihan ratkee viimeistään Hyvinkäällä Finsco-rallissa, mikä on päätösrallin tapaan kaksipäiväinen loppuhuipennus.

Nyt aamupalalle, jos sieltä vaikka lehdet löytäisin ja sitten töihin. Kuulutus- ja selostuspäivän jälkeen suoraan sitten onnittelemaan kunnan ja kokoomuksenkin puolesta Kassarin Yrjöä. Tänään siis saan vielä illalla vaihtaa päälle 50-luvun juhlavaatteet.

Vauhtia siis riittää tässä päivässä.

Kello 13.55 ja näin siis lähtö ja päivän ensimmäiset huollot kuulutettu ja haastattelut tehty. Nyt olemme Tuohikotissa ja kohta odottelemme tänne kujettajia jälleen päivän seuraavaan huoltoon. Upea helteinen sää, mikä vieläkin kuumempaa autojen kopeissa. huh. Myös pöly hieman haitannut menoa, mutta upeat rallitiet täällä kyllä on. Rengasrikkojakin aika paljon aamun ja päivän aikana sattunut – taistelu siis tiukkaa. Nyt lounaalle ja sitten töihin takaisin.

SM OK Autoralli tarjosi jännitystä loppuun asti. Lopullisesti kärkikolmikot muotoutuivat vasta viimeisellä siirtymällä. Huikea päivä ja kilpailu siis takana.

Illalla 18.30 lähdin ajamaan sitten kotiin ja puoli yhdeksältä suihkun kautta 50-luvun vaatteet päällee ja Kassarin Yrjön 50-vuotisjuhlille. Oli upeat puutarhajuhlat ja oli mukava nähdä tuttuja ja uusiakin tuttavuuksia. 50-luvun juhlateema toimi mainiosti.

Kommentit