Lauantai, 05.08.2006

Blogi, lauantaina 05.08.2006

Joensuun elokuun alkupäiäivien aamu valkeni aurinkoisena ja hellettä jälleen luvassa. Täällä sää tuntuu jotenkin vielä kuumemmalta kun meri on kaukana. Eilenkin aikalailla iso ero oli kun Helsingistä tänne lensin vaikka lämpömittarit kutakuinkin samaa näyttivät.

Nyt aamupalalle ja sitten Joensuun upealle Ylämyllyn radalle. Tänään jatkuu SRC:n Suomenmestaruustaistelu ja olemme jälleen paikalla tekemässä MTV3:lle erikoisohjelmaa siitä. Katsotaan mitä saadaan aikaan. Nyt suihkusta ja vaatteet päälle ja syömään.

Tänään pitkäpäivä edessä ja helteinen. Ei valiteta. Kiva tehdä töitä ja kiva, että aurinko paistaa.

….

Päivä jälleen valmis tai työpäivä. Nyt kello 22.01 ja ajelemme Mäntyharjun kohdalla kohti etelää. Haen vielä auton Helsinki-Vantaalta ja sitten kotiin. Kilpailu meni hyvin ja hallitseva mestari Atro Määttä otti kauden avausvoittonsa SRC:ssä. Mies näyttää kovaa vauhtia ajavan kohti kolmatta mestaruuttaa. No toisaalta vielä kaksi osakilpailua jäljellä, kun kyse moottoriurheilusta niin kaikki aina mahdollista. Upea kausi tämä kuitenkin on ollut. Teen Anetten kanssa materiaalista erikoisohjelman ensi lauantaille MTV3:lle. Editti ja selostuspäivä tällä kertaa keskiviikko kun alkuviikosta teemme enduro-ohjelman.

Huomenna Loipen päivä ja mukava päästä sitä nyt viettämään alustavista suunnitelmista poiketen. Huominen työpäivä siis peruuntui. Oikeastaan nyt ihan kiva niin. Nyt kotiin ja nukkumaan…. tai taitaa mennä sunnuntaille ennen kuin omaan sänkyyn pääsen.

Kommentit