Lauantai, 02.10.2010

Blogi, lauantaina 02.10.2010

Mistä on kunnon syysflunssa tehty? Kunnon syysflunssa on tehty köhästä, röhästä, kuumeesta ja nuhasta. Siitä on kunnon syysflunssa tehty.

Siis sisäpäivä tänään.

Eilisillan kova kuume yönaikana kuitenkin ainakin toistaiseksi helpottanut. Kiitos siitä. Nyt jaksaa ainakin hetken istua koneella ja työnalla maanantain avajaispuhe lastensuojelutalon Kauppilan avajaisiin, kolumni Vauhdin Maailmaan suomalaisen huippu-urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta, kirjoittajavierasteksti Hämeen Sanomiin, juhlapuhe Riihinäen Naisyrittäjien yrittäjäjuhlaan ja hahmottelussa jo muutama muu puhe mm. Lopen Yrittäjäjuhlaan, tervehdyssanat Forssan Kokoomuksen 90-vuotisjuhlaan ja Hämeen Kokoomuksen 90-vuotisjuhlaan. Siinähän sitä. Katsotaan mitä kunto antaa periksi. Mutta kun hyvissä ajoin olen liikkeellä niin ei paniikkia.

Mutta näihin puheisiin, joissa ehkäpä joitain avauksiakin palaan tilaisuuksien jälkeen. Nyt yritän hetken kirjoittaa. Teille terveille mukavaa syyspäivää. Nauttikaapa upeasta ulkoilusäästä.

….

Se päivä meni juuri niin kuin suunnittelin. Kirjoittelua, unta, kirjoittelua ja unta. Nyt jo kello taasen 23.33 ja aika vaihtaa kohta vuorokautta ja se tapahtuu toivottavasti jälleen unessa. Eilinen kuume helpotti ja nyt enää sellaista jälkitautia tai jotain. Mutta pari puhetta valmiiksi ja yksi kolumni lähetyskuntoon ja pari runkoa. Ihan yes tulos siis tällaiseen kuntoon. Toivottavasti ne tuntuvat vielä täysin terveenäkin yhtä hyviltä.

 

Kommentit