Lauantai, 02.01.2010

Blogi, lauantaina 02.01.2010

Kertakaikkisen kova pakkanen paukkui koko vuoden ensimmäisen yön täällä Lopella. Puut paukkuivat ja vanhan hirsimökin hirret kertoivat myös tarinaansa. Kuutamo loi autiolle järvelle hienon tunnelman. Rauhaisan. Ajatuksiakin herättävän. Nyt uusi aamu valjennut aurinkoisena. Aurinko kimmeltää kauniisti puiden lumipeitteistä. Kaunista on.

Tänään Hämeenlinnan Pallokerho avaa uuden vuotensa kotiareenalla upeaa TPS:ää vastaan. Sinne tarkoitus illaksi suunnata ja pelissä mukana myös Hämeenlinnan kokoomuksen valtuutetut. Heitäkin tapaamaan sain Vekan Tapiolta kutsun. Mutta ennen kaikkea nyt siis hyvää jääkiekkoa ja urheilutunnelmissa siis jatkuu tämä vuosi mäkihypyn, hiihdon, junioreiden MM-lätkän ja nyt myös jääkiekon SM-liigankin
vauhdittamana.

….

HPK ja TPS tarjosivatkin sitten nähtävää todellakin koko rahan edestä. Aivan huikean upea jännitysnäytelmä ja tottakai ilo hieno nähdä tositoimissa jäällä myös sukulaispoika Lähteenmäen Samikin. TPS hallitsi pelin ensimmäistä puolikasta ja oikeastaan kahta ensimmäistä erääkin, mutta Kerho taisteli tiukasti tasoihin ja lopulta aina rangaistuslaukauskilpailuun asti. Siellä TPS otti lopulta ehkä tässä pelissä ansaitsemansakin voiton Michal Birnerin ja Antti Halosen maaleilla. TPS venytti näin voittoputkensa jo kuuteen otteluun. Pelin erätauoilla kävin myös toivottelemassa hyvät uuden vuodet Hämeenlinnan kokoomuslaisille ja kaupunginvaltuutetuille, jotka olivat myös peliä seuraamassa. Paljon tuttuja jälleen myös muutenkin hallilla liikkeellä ja tunnelma varsinkin kolmannessa erässä totutunlainen. Mutta nyt siis jälleen Lopella ja vapaailta kotona. Päivällä kävimme myös kummitytön veljen viisivuotissyntymäpäivillä eli ei paljon mukavammin olisi voinutkaan lauantaina viettää.

Kommentit