Lasse Viren tsemppasi kokoomuslaisia Lahden torilla

Uutiset, keskiviikkona 07.02.2007

Lahden kuukausimarkkinat vietettiin todellisessa paukkupakkasessa. Mittari näytti reilusti yli 30 miinusastetta, mutta tästä huolimatta torilla riitti vilskettä ainakin puolueiden teltoilla. Kokoomusehdokkaita oli paikalla jälleen näyttävä ryhmä ja seassa hääräsi myös kokoomuksen kansanedustaja ja Olympiavoittaja Lasse Virenkin. Viren jakoi markkinoilla hämäläisehdokkaiden mainoksia ja kertoi oman kampanjansa starttaavan vasta numeroiden selvittyä.

– No jos eilen oli Hämeenlinnan markkinoilla kylmä niin tänä oli Lahdessa sitten vielä kahta verroin kylmempää. Tästä huolimatta väkeä oli hyvin liikkeellä ja Lahden kokoomuksen ylläpitämän Kahvila Korva teltan herkut tekivät hyvin kauppansa, kertoi Timo Heinonen markkinoiden jälkeen.

Heinosen eduskuntavaalikampanjan nuorille ja opiskelijoille suunnattu kampanja osoittautui Lahdessakin toimivaksi. Nuoria oli liikkeellä hyvin ja kortit tekivät kauppansa.

– Ensimmäisen kerran kortit loppuivat. No kampanjani yleiskortteja sitten riitti, mutta tämä nuorten innostus on yllättänyt, iloitsi Heinonen.

Kokoomuksen hämäläisiä kansanedustajaehdokkaita oli kampanjatyössä avittamassa myös moninkertainen olympiavoittaja ja nykyinen kansanedustaja Lasse Viren.

– Kaikkia kokoomuslaisia täytyy kannustaa. Toivotaan, että kokoomus saavuttaa Hämeessäkin jälleen vahvan tuloksen, totesi Viren pidellessä käsissään eri kokoomusehdokkaiden mainoksia. Edellisissä eduskuntavaaleissa Viren kertoi saaneensa itsekin tärkeää kampanja-apua Hämeestä.

Lahden kuukausimarkkinoilta kansanedustajaehdokas Timo Heinonen suuntasi Hyvinkäälle Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin, EKES-Yrityspalvelujen, TechVilla Oy:n, Aluekeskuksen ja Hyvinkään kaupungin järjestämään ”Menestymisen mahdollisuudet rakennemuutosten myllerryksessä -seminaariin. Illalla Heinonen osallistuu vielä yhdessä kansanedustajaehdokas Sauli Niinistön kanssa eduskuntavaalitilaisuuteen Cafe Jussintorilla kello 17-18.

Kommentit