Laskiaista vietettiin huippu säässä – Aurinko sai hymyn kaikkien kasvoille

Uutiset, sunnuntaina 06.03.2011

Perinteistä laskiaissunnuntaita vietettiin tänä vuonna Hämeessä superupeassa säässä. Kansanedustaja Timo Heinonen nautti tavan mukaan Riihimäellä Leijonien Lasten Talvitapahtumassa ystävien kanssa ja päivään mahtui myös mäenlaskua Aulangon ulkoilumajalla. Aulangon laskiaisen järjesti Hätilän Kokoomus.

– Oli niin makee vetäistä aamulla puvun ja kravatin sijaan päällöe toppahousut ja pipo ja suunnata suoraan ulkoilemaan ja pulkkamäkeen, hymyili lähes raittiin ilman myrkytyksen saanut Timo Heinonen.

Heinonen kertoi Aulangon ulkoilumajalla riittäneen vilskettä koko päivän ja hiihtäjille ja ulkoilijoille maistuikin makkara vauhdin lomassa.

– Paikalla oli paljon tuttuja niin OKL-ajoiltani kuin monesta muustakin. No aiheina tottakai kevään vaalit, mutta nyt mm. hevoset, HPK ja Hämeenlinnan OKL:kin, kertoi Heinonen.

– Mutta kyllä ihan parasta tänään oli päästä ystävieni pienen Aatos-pojan kanssa pulkkamäkeen. Huikeita laskuja ja naurua riitti.

Hämeenlinnasta Heinonen jatkoi talvipäivää Riihimäellä paikallisten Leijonien Lasten Talvitapahtumassa. Pohjolanrinteen koulun pihamaalla riitti jonoja joka paikkaan, kun kaikki lapset halusivat päästä kokeilemaan mm. napakelkkaa ja maistamaan lettusia.

– Oma perheeni oli tänään vatsataudin kourissa kotona. Toivotaan, että se pian helpottaa niin päästään nauttimaan vielä talvesta, paljasti Heinonen, joka on pitänyt tiukasti perheensä ja lapsensa poissa julkisuudesta.

Kommentit