Kampanjapäivä keräsi hyvän suosion – Timo Heinonen avasi kampanjansa kiertueen

Uutiset, lauantaina 05.03.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen Eduskuntavaalien 2011 ensimmäinen varsinainen kampanjakiertuepäivä onnistui hienosti. Kiertue starttasi Hämeenlinnan Laurellilta, jatkui Kokoomuksen Korvakahvilassa ja päättyi Riihimäelle Cafe Feeniksiin. Kiertue jatkuu jo huomenna laskiaistapahtumilla Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, mutta alkava viikko menee vielä eduskuntatyössä.

– Olen itse pitänyt tiukasti kiinni siitä, että en samaan aikaan ole kampanjoimassa kun pitäisi olla eduskunnassa valiokunnissa tai täysistunnoissa. Meidät on valittu kansanedustajiksi neljäksi vuodeksi ja minusta se työ pitää hoitaa kunnialla loppuun asti ennen kampanjointia, totesi Timo Heinonen.

Timo Heinonen kertoi, että viimeinen kuukausi mennään sitten tiukasti tienpäällä ja kalenterissa onkin kymmeniä kiertuepäiviä ja tapahtumia.

– Tämä ensimmäinen päivä oli kyllä hieno avaus. Väkeä oli hyvin liikkeellä ja vaikka Hämeenlinnan Korvakahvilalla olikin hieman kahviloita rauhallisempaa niin sielläkin hieno tunnelma, kehui Heinonen.

Hämeenlinnasta kovan luokan tukijoita mukaan

Hämeenlinnan kampanjapäivä toi Heinosen tukiryhmäänkin lisää uusia tukijoita. Osa tukijoista paljastetaan vasta myöhemmin, mutta päivän tulokseen Heinonen on tyytyväinen.

– HPK:n joukkueesta Jyrki Louhi on mukana viime kerran tapaan ja johtaa lätkäpuolen ykkösvitjaa, paljasti Heinonen.

Heinosen Linjan tukijat -tukiryhmä löytyy nettisivuilta osoitteesta www.timoheinonen.fi/vaalit2011.

Kommentit