Lapin kierroksella – Vauhtia Vaaleihin Rovaniemellä

Blogi, torstaina 26.01.2017

Tänään suuntasin Pohjoiseen. Lapin Kokoomus kutsui minut puhumaan heidän Vauhtia Vaaleihin tilaisuuteen ja mukavahan taas oli Auton Heikin ja lappilaisten vieraaksi mennä. Rovaniemellä hyvä pöhinä päällä kuntavaaleja ajatellen ja ehdokkaita on tullut koko ajan lisää. Nämä kuntavaalithan ovat todellakin sellaiset vaalit joissa tulostolppa nousee jo ainakin jonkun verran ehdokaslistojen jättöpäivänä. Tuore gallupikin lupaili jo, että kone on hyvä käynnissä ja irtoamme hyvin lähtötelineistä.

Rovaniemellä paljon uusia ehdokkaita ja lista täyttymässä ja se myös enteilee hyvää tulosta huhtikuun 9. päivänä! Tsemppiä ja avuksi ollaan!

Auton Heikin kanssa viime kaudella istuimme eduskunnassa vieruskavereinakin hetken ja viime kesänä teimme jälleen paljon yhteistyötä ja työtä puoluekokouksemme alla. Ystävyys ja yhdessä tekeminen ja yhteiset tavoitteet ovat siis säilyneet ja mukava oli jälleen tänään Heikkiä nähdä. Itseasiassa lupasin Heikkiä hieman autella myös Tunturirallin selostuspuuhissakin tulevana viikonloppuna. Heikki on hoitanut viime vuosina Arctic Lapland Rallyn kuulutuksia ja nyt kun Lapin kierrokseni osui sopivasti saman viikonlopun alle niin lupasin itsekin hieman mikin varteen taas tarttua. Aikanaan Tunturi tuli selostettua monen monta vuotta peräjälkeen ja hienoja vauhdikkaita, lumisia ja kylmiäkin muistoja on paljon.

Tänään kiersin vielä Rovaniemeä ja sitten huomenna rallin tunnelmiin Sampoaukiolta puoliltapäivin. No piipahdin jo tänään kuitenkin rallin katsastuksessa. Ennätysmäärä R5 huomenna SM-avauksessa ja se tiesi katsastajille Iiro Palmin johdolla extratiukkaa katsastuspäivää tänään.

Nyt vielä Pohjanhoviin legendaariselle ralli-illalliselle. Huomenna motorsportpäivä parhaasta päästä!

Kommentit