Lankalauantaita. Lankalauantain Markkinat

Blogi, lauantaina 30.03.2013

Pääsiäisiviikonlopun lankalauantai tietää myös sitä, että Lopen markkinavuosi pyörähtää käyntiin. kerää tänään siis Lopen torille jälleen alueen parhaat torimyyjät ja tottakai runsaan markkinayleisön. Lankalauantain markkinoista on tullut osaltaan myös yksi vapaa-ajanloppilaisten, kesäloppilaisten, uuden Loppikauden avajaisista. Moni siis suuntaa tänään myös mökilleen ja moni siellä jo pääsiäistä onkin viettänyt. Mutta kohta näemme taas Lopen torilla vilskeessä ja hienossa kevätsäässä. Iso kiitos siis keskustalle näistä markkinoista. Nähdään siis ennen puoltapäivää Lopen torilla ja juttusillekin saa tulla. Kahvitkin tarjoan jos pyydät 🙂

Tänään myös juhlistetaan Lopen työpajan avajaisia vanhassa Catiscan talossa ja siellä myös hieno kirpputoritila. Sielläkin kannattaa torimatkalla piipahtaa.

Ja päivä huipentuu sitten illansuussa Hämeenlinnan RitariAreenalla kun HPK:n A kohtaa kolmannessa SM-finaalissa Espoon Bluesin. A-nuorten mestaruus on tänään katkolla Kerholle ja mehän kannustamme taas. Upea lätkähuipennus siis päivään.

Kello 12.37 ja Lopen markkinakausi näin avattu. Lopen torilla Lankalauantain markkinoilla todella paljon väkeä ja vaikka sää ei ihan keväisin ollutkaan niin tunnelma lämmin. Oli hauska myös nähdä kymmeniä kesäloppilaisia ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja myös eduskunnasta oli työkavereita tullut Lopelle markkinoille. Facebook-mainokseni oli siis huomattu. Hieno juttu.

Meille kotiinviemiseksi lähti mukaan pari linnunpönttöä ja hieman muovipussirulliakin. Ja tottakai erinomaiset torikahvit nautittiin Lopen Pelastakaa Lapset ry:n kahvilateltalla. Ja lettusia ja muuta herkkuja siellä. Torin parhautta.

Nyt kohta Hämeenlinnaa kohden. Kerhoa kannustamaan.

Kello 21.00 ja Lopella jälleen. Hieman puristivat Kerhon pojat ratkaisuottelussa Espoon Bluesia vastaan. Vaikka areena oli lähes täynnä niin siitä huolimatta tänään mestaruustaisto venyi toiseen pääsiäispäivään, kun Blues otti taisteluvoiton maalein 2-3. Ehkä ihan ansaittu tässä tilanteessa. Siinä määrin vaikeaa oli tänään HPK:n peli ja luistimet tutisivat jo kullan kimalluksessa. Mutta maanantaina sitten se Poika tuodaan kotiin Matinkylästä.

Huomenna jatkamme pääsiäistä. Nyt sitten vihdoin Pekkalan mökille. Loppijärven rakkaille rannoille siis.

Kommentit