Lämmin mehu maistui hyisellä Hämeenlinnan torilla

Uutiset, tiistaina 06.02.2007

Hämeenlinnan helmikuun kuukausimarkkinat vietettiin hyisessä yli 20 asteen pakkasessa tiistaina 6. päivänä helmikuuta. Paukkupakkanen hieman vähensi väen määrää, mutta lämpimän mehun ja kahvin menekki sen sijaan kasvoi. Kansanedustajaehdokas Timo Heinonen oli jälleen mukana Hämeenlinnan markkinoilla ja kylmässäkin juttu luisti.

– Nyt oli kyllä niin kylmä keli, että hyvistä vaatteista huolimatta oli pakko aina puolen tunnin välein tehdä pikku jaloittelulenkki. No kauppakeskus Linnalla olikin sitten väkeä enemmän kuin torilla ja sielläkin kortit tekivät hyvin kauppansa ja ihmisten kanssa oli mukava vaihtaa ajatuksia ja kuulla toiveita, kertoi Timo Heinonen.

Erityisesti Heinosen opiskelija- ja nuorisokampanja herätti kiinnostusta kun keskustassa oli liikkeellä nyt myös hyvin lukioalaisia ja muita opiskelijoita.

– Teemamme on löytänyt hyvin nuoret. Kiinnostus on ollut vahvaa ja nuoret ovat oikeasti nyt kaivanneet tekoja jatkuvien puheiden sijaan. Opintotuki ja vapaan tulon rajat ovat sellaisia mitkä tänäänkin nousivat esille, mutta myös se, että yliopistoihin tulisi mahdollistaa opiskelijahaku useammankin kuin vain kerran vuodessa. Tietysti minua lämmitti se, että nämä aiheet vahvasti esillä omassa kampanjassakin.

Hämeenlinnan toripäivästä vastasi tällä kertaa kansanedustajaehdokkaista Sari Rautio ja joukkoineen.

-Näin yhteispelillä nämä jutut toimivat hyvin. Jälleen paikat olivat kunnossa ja parin pullapitkon kanssa oli kiva tulla paikalle. Huomenna kiertueemme jatkuu Lahden torin kuukausimarkkinoille, kiitteli Heinonen Sarin tekijöitä.

***

Vaalikahvila Heinonen auki Riihimäellä

Tiistaina päivällä ovet olivat avoinna myös Riihimäen vaalitoimistolla ja vaalikahvilalla Hämeenkatu 38:ssa. Isäntänä hääräsi tukiryhmäläisistä tällä kertaa Jukka Salokannel ja kahvi teki kauppansa.

– Hämeenlinnasta sitten kiiruhdin vielä Riihimäelle. Toimistommehan on avoinna joka arkipäivä shop in shop –periaatteella ja nyt aina tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin myös miehitettynä ja kahvipannu kuumana. Paikka on löytänyt hyvin ihmiset ja itse olen paikalla mahdollisimman paljon.

Tiukan päivän päättää tiistai-iltana 6.3. Lopella järjestettävä Suuri Vaalipaneeli kello 18.30 alkaen. Kokoomuslaisista paikalla silloin hämeenlinnalainen Sari Rautio ja Timo Heinonen.

Kommentit