Lahti, Hämeenlinna ja Riihimäki – Niinistö Cafeissa toisen kierroksen kuhinaa

Uutiset, perjantaina 27.01.2012

Kansanedustaja Timo Heinonen kiersi torstaina 26. tammikuuta jälleen presidentivaalitunnelmissa ympäri Hämettä. Kiertuepäivä vei pariin otteeseen Riihimäelle, Lahteen ja Hämeenlinnaan ja autoon kilometrejä kertyi lähes 300. Niinistö Cafeissa oli uudenlaista toisenkierroksen kuhinaa.

– Mentiin jälleen kellon ympäri. Väkeä oli erittäin paljon liikkeellä varsinkin Lahdessa ja hyvin myös Hämeenlinnassa ja Riihimäelläkin. Mutta silmiinpistävää joka paikassa oli se, että nyt viime viikosta poiketen mukana oli paljon sellaisiakin ihmisiä jotka olivat viime viikolla vielä muiden ehdokkaiden tukijoukoissa, kertoi Timo Heinonen.

Lahden torinnurkalla sijaitseva Niinistö Cafe on noussut alkuvuoden aikana yhdeksi maamme suosituimmaksi kahvilaksi. Jokapäivä aukiolevassa kahvilassa käy päivittäin useampi sata kahvittelijaa ja eilenkin kolmisensataa.

– Lahden Cafe Niinistö on kyllä saavuttanut erinomaisen suosion. Väkeä on koko ajan ja aktiivista väkeä, kertoi Heinonen ja paljasti keskustelunaiheiden liikkuneen prsidentinvaaleista aina kuntauudistukseen ja Salpausselän kisoihinkin.

Lahdesta Heinosen kampanjapäivä jatkui Tuuloksen kautta Hämeenlinnan Niinistö Cafeeseen ja sielläkin puolentoista tunnin aikana kahviväkeä riitti.

– Hämeenlinnan kahvila toimii viime vaalien tapaan shop in shop -periaatteella hotelli Emilian aulakahvilassa ja tekee tästä paikasta todella matalan kynnyksen paikan. Väkeä liikkuu hyvin ja onhan paikka kovin kodikaskin. Eilenkin juttusilla kävi monta tuttua, mutta myös monta uuttakin kahvittelijaa.

Illan viimeisen puolitoista tuntisen Heinonen vietti sitten Riihimäen Niinistö Cafessa. Aluksi kahvila oli ollut hieman hiljainen, mutta kuuden jälkeen jälleen vilkastui.

– Viimeinen tunti kuudesta seiskaa oli ihan kivaa keskustelua. Pöydässä riitti väkeä ja juttuakin, hymyili Timo Heinonen ja kertoi kahvilla keskustellun myös opiskelijoiden asioista ja historiastakin.

Kansanedustaja Timo Heinosen kalenteri on täytetty presidentivaalien toiseen kierrokseen asti vaalitilaisuuksilla. Heinonen kiertää monena päivänä vielä Hämettä, mutta myös Uuttamaatta ja Helsinkiäkin.

– Olen luvannut, että ennen ei levät kun Sauli ja Jenni ovat linnassa. Sen eteen tehdään nyt omistautuneena työtä, lopetti Timo Heinonen.

Kommentit