Sauli Niinistön kampanjan loppukiri kiihtyy – Timo Heinonenkin täytti kalenterinsa maaliin asti

Uutiset, tiistaina 24.01.2012

Kansanedustaja Timo Heinonen täytti heti ensimmäisen kierroksen ratkettua kalenterissa tyhjät päivät täyteen Sauli Niinistön presidentivaalikampanjaa. Heinonen kertoi kiertäneensä tammikuun aktiivisesti ympäri Hämettä, Uuttamaata ja Helsinkiä ja sama tahti jatkuu nyt loppukirissä. Tänään Heinosen kampanjapäivä päättyi Hämeenlinnan Niinistö Cafeeseen.

– Päivät mennään nyt täysillä. Ajomatkat hyödynnetään nyt siihen, että saamme lisää tukijoita Saulin taakse kaikista eri puolueista ja myös suunnitellaan tulevaa. Ja kyllä tässä vakaa tarkoitus on kiertää nyt toiseen kertaan pääosa Hämeen Niinistö Cafeista ja Uudellamaalla ja Helsingissäkin, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Hämeenlinnasta Riihimäen kautta Lopelle.

Hämeenlinnan Niinistö Cafessa illansuussa pyörähti väkeä kahvilla ja kaikilla oli sama viesti ”nyt tehdään työtä yhdessä maaliin asti”.

– Hämeenlinnan Niinistö Cafessa olen ainakin vielä pari kertaa tässä tämän ja ensi viikon aikana. Kalenterissa on jo Lahtea, Hämeenlinnaa, Hyvinkäätä ja Helsinkiä jne. Muutamassa päivässä vielä tilaa, mutta nekin näyttävät täyttyvän aika vauhtia, kertoi Heinonen.

– Joudun hieman vielä pitämään tilaa muutamien juttujen takia, mutta sen lupaan, että ennen en lepää kuin Sauli on presidentti. Sen verran tässä pitää olla omistautumista meilläkin, totesi Heinonen.

Kommentit