Niinistö Cafe Tunrenki – Presidentivaalit näkyvät Janakkalassakin vain Niinistön toimesta

Uutiset, lauantaina 28.01.2012

Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestyksen vaaliviikonloppu vei Sauli Niinistön tukijoita jälleen ympäri Suomen. Kansanedustaja Timo Heinonen kiersi ympäri Hämettä ja tunnelma oli mukaansa tempaana.

– Janakkalan Turengissa oli aamusta. Kahvilla riitti juttua ja oli mielenkiintoinen huomata, että ei toisen ehdokkaan kampanjajoukkoja näkynyt sielläkään missään. Olikin kiva kiittää janakkalalaisia hienosta työstä presidentivaaleissa Sauli Niinistö hyväksi, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Janakkalasta Hämeenlinnan kautta Riihimäelle.

Janakkalan Niinistö Cafe palvelee Turengin keskustassa S-Marketin nurkilla ja väkeä kahvilla on ollut tasaisesti. Vilkkain päivä oli viime viikonloppuna vaaleja edeltäneenä lauantaina.

– Se on silmiinpistävää, että presidentivaalit ei näkyisi näissä maalaiskunnissa eikä kaupungeissakaan esimerkiksi Hämeenlinnassa ilman Sauli Niinistön kampanjajoukkoja. Pidän sitä itse hirveän tärkeänä, että tuleva presidentti tekee työtä koko Suomen eteen ja myös saa kannatusta koko Suomesta, pohti Timo Heinonen.

Timo Heinosen kampanjapäivä jatkui Turengista vielä Hämeenlinnaan ja sieltä Riihimäen kautta Lopelle.

Kommentit