Lahtelainen Mona Pyykkönen avustajakseni – Vähän uutta ja vähän vanhaa…

Blogi, torstaina 01.06.2023

Uusi kausi eduskunnassa tuo myös vähän uutta ja vähän vanhaakin. Enemmänkin sitten sinistä.

Viiden kauteni myötä eduskunta-avustajani aloitti lahtelainen Mona Pyykkönen. Monaan olen saanut tutustua kokoomustoiminnan kautta. Mona on toiminut aktiivisesti niin Hämeen kokoomusnuorissa mm. puheenjohtajana ja nyt paraikaa myös Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Ja lisäksi lukuisissa eri tehtävissä ja luottamustehtävissä ja viimeksi eduskuntavaaleissa meidän mainion nuorten ehdokkaamme Venla Väli-Toralan kampanjassa. Monan tekeminen on tehnyt minuun vaikutuksen ja nyt, kun uuden kauden myötä tuli paikka hänelle töitä tarjota, niin sen myös tein.

Mona aloitti nyt eduskunta-avustajani ja tulee vastaamaan isolta osin niin valtiopäivätoimieni valmistelusta, kuin myös mm. vierailuistani ja myös erilaisista tapahtumista ja tilaisuuksista eduskuntatyöhöni liittyen.

Mona opiskelee paraikaa Tampereen yliopistossa mediatutkimusta ja valmistuu pian yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi. Hyvää osaamista ja lisää tiimimme.

Kevään aikana sain uuden avustajan eduskuntaan. Lahtelainen Mona Pyykkönen aloitti nyt talolla. Nuoreksi jo poikkeuksellisen pitkä kokemus yhteiskunnallisista asioista ja politiikasta. Huippuosaaja ja olen huipputyytyväinen!

Mutta olkaapa siis yhteydessä Monaan jos aiheita tulee tai jos esimerkiksi suunnittelette vierailua ja tai retkeä eduskuntaan. Monan saatte kiinni mm. sähköpostilla mona.pyykkonen (a) eduskunta.fi. Ja myös eduskuntatyöhöni liittyvissä kysymyksissä voitte olla Monaan aina totta kai yhteyksissä.

Olen äärimmäisen iloinen, että tällainen tekijän sain nyt napattua porukkaamme. Eli ei muuta kuin työt käyntiin ja menoksi. Eli vähän uutta ja tulossa lisääkin. Ja myös jotain vanhaakin ja sitä sinistä. Palaillaan näihin.

Tätä kevättä eduskunnassakin värittää nyt erityisesti hallitusneuvottelut, niin kuin olette täältä blogistanikin huomanneet. Säätytalolla mennyt päivät ja monet illatkin ja työ jatkuu.

 

Kommentit