Lähes 200 juhli Vanajanlinnassa – ”Perinteinen Kiitosjuhla saakoon jatkoa”

Uutiset, sunnuntaina 22.05.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen järjesti vuoden 2007 eduskuntavaalien tapaan myös toisten vaalien jälkeen suuren Kiitosjuhlan. Tilaisuudella johon julkisella kutsulla kutsuttiin kaikki halukkaat tekijät, tukijat ja komppaajat Heinonen halusi muistaa taustajoukkojaan ja osoittaa samalla sen, että politiikassa ei kukaan yksin pärjää. Vanajanlinnan II Kiitosjuhliin kerääntyikin illan mittaan lähes 200 juhlijaa ympäri Hämettä ja muualtakin Suomesta.

– Olen sanattoman iloinen tästä joukosta. Vaaleissa mukana oli todella vahva ja alueemme aktiivisin ja tekevin kampanjatiimi ja sen lisäksi yli 720 julkista tukijaa ja lopulta yli 6500 äänestäjää. Kyllä he juhlansa ansaitsivat jälleen, totesi Timo Heinonen juhlien jälkeen.

Juhlan avannut vaalipäällikkö ja Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtaja Riku Bitter kiitti myös kaikkia kampanjan tekoon osallistuneita.

– Tästähän on tullut jo perinne, nauratti Riku Bitter juhlaväkeä viitaten neljän vuoden takaisen ensimmäiseen kiitosjuhlaan samassa paikassa.

Vanajanlinnan juhlassa kunniavieraana paikalla oli myös Heinosen hyvä ystävä eduskunnan nykyinen puhemies Ben Zyskowicz. Puhemies pitikin juhlassa tunteikkaan puheen kiittäen ja kehuen Heinosta ennen kaikkea ensimmäisellä kaudella tekemästään työstään.

– Timo (Heinonen) on ollut yksi aktiivisimpia tekijöitä ryhmässämme. Ja erityisesti olen arvostanut sitä, että hän on lähtenyt jo nyt auttamaan uusia nuoria politiikan alkumetreillä. Uskon, että minulla on ollut tähän oma merkitykseni, kertoi puhemies Ben Zyskowicz puheessaan.

– Nyt kun Benin tallista jo ensimmäiset siirtyvät eläkkeellee niin on hyvä että on uusi Timon Talli syntymässä, heitti Zyskowicz lopuksi pilke silmäkulmassa mutta kuitenkin silmin nähden tyytyväisenä.

Riihimäen kristallia tekijöille

Juhlassa kansanedustaja Timo Heinonen jakoi kampanjan johtoryhmälle suuret kristallimaljakot. Vastaavat maljakot saivat myös ministeri Iiro Viinanen ja puhmies Ben Zyskowicz. Heinonen muisti myös vaasein kampanjalle uniikin kahvikupin suunnitellutta Jukka Rintalaa ja Kartanoputiikki Punaisen Tuvan emäntää Virpi Kassaria sekä Vanajanlinnaa.

– Halusin tällä kertaa antaa lahjaksi kristallia lasikaupunki Riihimäen kunniaksi. Lisäksi suuri tekijäjoukkomme sai jokainen oman käsinhiotun kristallisen shampanjalasin muistoksi arvokkaasta työstä, kertoi Heinonen.

Kiitosjuhlan musiikista vastasivat tällä kertaa Heinosen entiset opettajakollegat Leila Tschokkinen-Passoja ja Petri Lindberg ja myöhemmin väkeä tanssittanut Heidi Kyrö. Juhlassa nähtiin myös upeat tanssiesitykset kun Derya Özgün, Liljastiina Sutinen, Vilhelmiina Virkki ja Jaakko Kivijärvi.

– Minusta ainakin oikein onnistuneet juhlat. Vanajanlinnassa ei taida muunlaisia onnistua edes pitämään, hymyili Timo Heinonen seuraavana päivänä.

Kommentit