Lähes 100 nuorta Timo Heinosen vieraana – Paanan koulu Jokioisilta vieraili eduskunnassa

Uutiset, torstaina 19.03.2009

Kansanedustaja Timo Heinonen vastaanotti keskiviikkona Paanan koulun 9-luokkalaisia Jokioisilta. Yhteensä lähes 100 koululaista opettajineen tutustui eduskuntataloon lyhyellä videolla ja kierroksella. Koulussa eduskunnan työtä ei oltu ehditty vielä oppilaiden kanssa käsitellä, joten uutta tietoa tuli paljon. Kierroksen jälkeen oppilaat pääsivät keskustelemaan kansanedustajan työhön liittyvistä asioista ja tutustumaan mm. lakiehdotusten käsittelyyn. Heinonen nosti esille myös ajankohtaista lainsäädäntöä jolla on suorat vaikutukset myös näiden nuorten elämää.

– Mukavia nuoria, ja heidän kanssaan olisin mielelläni viettänyt enemmänkin aikaa. Päivän kiireet kuitenkin veivät, joten toivotaan, että nuoret ottavat yhteyttä, jos jokin jäi askarruttamaan, kertoi Timo Heinonen vierailun jälkeen.

Oppilaiden päivä jatkui museokäynneillä ja päättyi vielä eduskunnan täysistuntoa seuraamaan. Myös terveiset kotiin tuli retkeltä lähetettyä, sillä Kokoomuksen eduskuntaryhmän kortteja lähti ympäri Suomea yli 80 kappaletta.

Kommentit