Lahden Kuukausimarkkinat – ”Tavattavissa vaalien välissäkin”

Blogi, keskiviikkona 01.08.2018

Kollegani ja kokoomusikoni Pertti Salolainen aikanaan toi politiikkaa uutta ja oli vaalikampanjoiden lisäksi tavattavissa vaalien välissäkin. Primulasta tuli Pertin kahvien kantapaikka vähän kuin Strindbergin terassista Benin kesäpaikka. Syntyi tunnuslause ”Tavattavissa vaalien välissäkin”. Itse tämän opin Pertiltä aikanaan sain ja ehkä se oli jo sitä minuinta omaa ennen sitäkin. Olen aina tykännyt kiertää ja olla tavattavissa ja kuulla ihmisten ajatuksia ja saada palautetta, risuja ja joskus ruusujakin.

Itse loin sitten nuorille suunnatun Pizzaa ja Politiikkaa -tapahtumat mitkä ovat jo myös klassikkoja ja myös Kesäkiertueet. Niitä tehnyt itse toistakymmentä vuotta ja usein myös omat Kesäkiertueet Ben Zyskowiczin kanssa. Tänä kesänä Kesäkiertueeni on jälleen kuin pyytämättä ja yllättäen historian laajin ja kattavin ja mukava on ollut jälleen kiertääkin. Markkinoita, toritapahtumia, iltatoreja, kesätapahtumia ja muita on kertynyt jälleen valtava määrä ja kierros jatkuu aina syksyyn asti. 50 tapahtuman ja pysähdyksen raja mennee rikki  🙂

Tänään olin Lahden Markkinoilla niin kuin heinäkuussakin. Lahden torilla siis joka kuun ensimmäinen tiistai isot Kuukausimarkkinat ja olen yrittänyt mahdollisimman usein päästä paikalle. Itseasiassa aina kun ei eduskunnassa ole ollut valiokuntia tai täyistuntoja. Vuosien varrella on tullut paljon ystäviä ja tuttuja ja monet heistä tulevat kerta toisensa jälkeen tapaamaan ja juttusille. Tänäänkin kivoja terveisiä ja muutamia uusia ideoitakin eteenpäin vietäväksi.

Mukanani oli tänään nuorten tiimistäni myös Lindblomin Lilli, joka tulee ensi keväänä olemaan isossa roolissa mun eduskuntavaalikampanjassani. Riihimäelle tulossa jälleen Timo’s Coffee ja siellä Lilli paljon ja myös vetovastuussa Timon Tiimin nuorten kampanjasta. Lisäksi Hämeenlinnassa vetovastuu nuorten osalta Hyvärisen Elisalla ja Hämeen Kokoomusnuorten osalta Puntilan Hannalla. Ja nuorten jengi näyttää kasvavan koko ajan. Mahtavia nuoria ja olen ihan ihmeissäni miten he nyt taas mua auttamassa kaikessa. Kiitollinen, siunattu ja onnellinen.

Kiva päivä Lillin kanssa Lahdessa! Nyt pidän pienen loman eli seuraava viikko menee Turkissa. Huomenna pakataan ja sitten kohti vieläkin kuumempaa aurinkoa. Eihän sitä hellettä nyt juuri olekaan ollut 🙂

Kommentit